Welkom bij waterpijp winkel ShishaQuality

ShishaQuality gaat voor kwaliteit. Binnen onze shop is het belangrijk voor ons om kwaliteit producten tegen een lage prijs aan te bieden. De vestiging van ShishaQuality is in Alphen aan den Rijn en daarnaast bezorgen wij onze producten wereldwijd.

Kies je voor ShishaQuality dan kies je voor kwaliteit met de beste service! Wij staan altijd voor je klaar!

Wat vinden onze klanten van ons?

best verkochte producten

EUR 6.50
EUR 5
EUR 16EUR 17

Nieuwste producten

ga naar alle producten

De beloftes van shishaquality

shisha kopen

BEKIJK ONZE CATEGORIEËN

bekijk alle shisha producten

shishaqualitynl

 192    2991


KLIK HIER OP OM NAAR ONZE INSTAGRAM PAGINA TE GAAN

LAATSTE BERICHTEN

alles over shisha, waterpijp en hookah!

Shisha

Een shisha is een apparaat dat vanuit het Midden-Oosten naar het Westen is gevlogen, op een vliegend tapijt (hookah). In het Midden-Oosten wordt dit veel gedaan in restaurants, bars en cafés. Zij kennen een waterpijp daar als hookah. Mocht je dus in het buitenland zitten en wil je genieten van een waterpijp, bestel dan een hookah. Shisha kopen doe je uiteraard bij ShishaQuality.

Meer lezen

Waterpijp

In Nederland wordt een hookah vaak waterpijp genoemd. Een waterpijp is een apparaat om gearomatiseerde tabak te roken. Dit wordt vaak verward met een pijp waar wiet uit wordt gerookt, dit is echter een bong.

Meer lezen

Hookah

Hookah is de universele naam voor waterpijp en de term hookah wordt veel gebruikt in landen uit het Midden-Oosten. Mocht je dus ooit in het buitenland een shisha willen bestellen dan vraag je om een hookah.

Meer lezen

Shisha shop

Welkom bij de online shisha shop. Als u geïnteresseerd bent in het genieten van shisha in het comfort van uw huis, kunt u alles kopen wat u maar wilt in onze winkel. We zullen u producten van de beste kwaliteit leveren en u de mogelijkheid bieden om waar u maar wilt van shisha te genieten.

Meer lezen