Wissen
amy deluxe 650 4-stars
AMY DELUXE 650 4-STARS

AMY DELUXE 650 4-STARS

64.95

Wissen
amy deluxe 650 4-stars
AMY DELUXE 650 4-STARS

Hoogte: 70 centimeter

Amy Deluxe 650 4-stars, een grote waterpijp van Amy Deluxe met een leuk design!

✅ VEILIG BETALEN ✅ SNELLE LEVERING ✅ RETOUREN MOGELIJK ✅ BESTE SERVICE

Amy Deluxe 650 4-stars

Dit is een perfecte shisha voor de beginners. Het is een relatief kleine en compacte waterpijp die jou laat ervaren wat je hoort te ervaren. Er komt weinig poes pas bij te kijk en je kan in principe meteen van start gaan. Wil jij leren omgaan met een waterpijp? Dan raden wij jou zeker de Amy Deluxe 650 4-stars aan. Een shisha voor beginners die jou op weg helpt naar een uitstekende rookervaring!

De Amy Deluxe 4-stars is een budgetshisha. De hoogte bedraagt maar liefst 62 cm en de Amy Deluxe 4-stars wordt geleverd inclusief tabakskop. Deze waterpijp is gemaakt van aluminium en is dus ook makkelijk te reinigen. Wij raden aan om na elk gebruik de shisha door te spoelen.

Vergeleken met de andere familieleden van de Amy Deluxe familie, is dit een relatief kleine shisha. Neem een kijkje op deze pagina voor meer info over Amy Deluxe.

De shisha heeft een luchtdicht schroefsysteem om de vaas te bevestigen aan het rookkanaal. Let er wel op dat je hem helemaal moet dichtdraaien, anders komen er geen rookwolken en haal je valse lucht binnen! Bijgevoegd krijg je een zachte elastische siliconen slang die niet knikt.

Volg ShishaQuality online!

Volg ons op Facebook en Instagram, ShishaQualityNL!

Merken

Amy Deluxe waterpijp

Kleur

Zwart, Rood, Blauw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AMY DELUXE 650 4-STARS” te beoordelen