Uitverkocht

AMY DELUXE GLAZEN KOP MET ZEEF

12.95

Uitverkocht

WAT EEN VERSCHIJNING!

Amy Deluxe glazen kop inclusief zeef voor een geweldige shishasessie!

✅ VEILIG BETALEN ✅ SNELLE LEVERING ✅ RETOUREN MOGELIJK ✅ BESTE SERVICE

Amy Deluxe glazen kop

De Amy Deluxe glazen kop is van goede kwaliteit en levert een geweldige uitstraling op jou waterpijp. Wil jij roken uit een waterpijp met een geweldige uitstraling? Dan is deze Amy Deluxe glazen kop zeker een aanrader.

Is een glazen kop wel hittebestendig?

De glazen kop van Amy Deluxe is speciaal gemaakt om waterpijp te roken en bij het roken van een waterpijp moet de smaak dat in de tabakskop gaat worden verhit. Daarmee kunnen we concluderen dat de glazen kop van Amy Deluxe zeker hittebestendig is gemaakt.

Wat is er speciaal aan de Amy Deluxe glazen kop?

De Amy Deluxe glazen kop is een tweesoortige tabakskop. Het is een glazen phunnel bowl maar wordt gebruikt als een klassieke tabakskop. Er wordt een zeef bij geleverd waar de waterpijp tabak in kan worden geplaatst.

Hoe moet de glazen kop worden schoongemaakt?

Alle glazen koppen moeten zorgvuldig worden schoongemaakt. Hou dus ook rekening met hitte. Het glas wordt verwarmd door de kolen dus stijgt het temperatuur van de glazen kop ook aanzienlijk. Laat de kop dus helemaal afkoelen voordat je het schoonmaakt. Als de kop heet is en je gebruikt koud water dan kan het glas breken. Hou hier dus zeker rekening mee.

Volg ShishaQuality online!

Volg ons op Facebook en Instagram, ShishaQualityNL!

Merken

Amy Deluxe waterpijp

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AMY DELUXE GLAZEN KOP MET ZEEF” te beoordelen