AMY DELUXE HOT SCREEN

EUR 9

Uitverkocht

Amy Deluxe Hot Screen

✔️ Rooster speciaal voor je shisha kolen.
✔️ Past op tabakskoppen van Amy Deluxe.

Eigenschappen van de Amy Deluxe hot screen:

Diameter: 10 centimeter
Hoogte: 9 centimeter

Veilig afrekenen

Onze belofte

Binnen 24 uur verzonden!
GRATIS verzending vanaf €100!
Verzending: Nederland = €5 | België €10
Liever telefonisch contact: 085-1050582

Amy Deluxe Hot Screen

De Amy Deluxe Hot Screen is een Heat Management Device van Amy Deluxe. Iedereen kent wel de Amy Deluxe Hot Screen Set, de Amy Deluxe Hot Screen is het bovenste gedeelte (het gedeelte waar de shisha kooltjes op terecht komen).

Vaak raakt dit gedeelte van de Amy Deluxe Hot Screen Set beschadigd of verroest, daarom kan je dit onderdeel nu ook los bestellen bij ShishaQuality. Hierdoor hoef je dus niet direct een nieuwe Amy Deluxe kop aan te schaffen.

Vragen en/of opmerkingen over onze producten?

Neem dan contact met ons op via de contactpagina of via Instagram! Vergeet ons ook niet te volgen op Facebook en Instagram, ShishaQualityNL!

Afmetingen 11 × 3 × 13 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AMY DELUXE HOT SCREEN” te beoordelen

Levering van jouw bestelling

Zodra je een bestelling hebt geplaatst op onze website dan maken wij jouw bestelling binnen 24 uur gereed voor verzending. In deze 24 uur krijg je ook een Track and Trace code en in 99% van de gevallen leveren wij jouw pakket dan ook af bij een pakket punt.

Onze bestellingen worden normaliter geleverd met PostNL, echter kan het voorkomen dat jouw pakket wordt verstuurd met een andere bezorgdienst. Ten alle tijden wordt er geleverd met een Track and Trace code.

Retourinformatie

Ben je niet tevreden met het product of wil je toch afzien van je shisha? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Let op, retourneren kan alleen bij ongebruikte producten!

Om er zeker van te zijn dat wij het product retour nemen, kan je het beste contact met ons opnemen via de e-mail. Je kan dan reageren op de bevestiging van de bestelling. Binnen drie werkdagen nemen wij dan contact met je op.

Voor het retourneren hanteren wij drie termijnen:

  1. U heeft 14 dagen om een beroep te doen op het herroepingsrecht.
  2. U heeft daarna 14 dagen om de goederen terug te sturen.
  3. ShishaQuality heeft na ontvangst van de goederen 14 dagen om het geld terug te storten.

Let op bij het retourneren dat je het verzendbewijs goed bewaart. Zodra wij het pakket hebben ontvangen controleren wij de goederen, indien de goederen op de juiste manier terug zijn gestuurd en voorzien zijn van de labels, storten wij het geld binnen veertien dagen terug. De kosten voor retour zijn voor de klant.