(1 klantbeoordeling)

AMY DELUXE KOP HOT SCREEN SET

13 10.40

Slechts 2 resterend op voorraad

amy deluxe kop hot screen set
AMY DELUXE KOP HOT SCREEN SET

13 10.40

Veilig afrekenen

ShishaQuality veilig betalen

Onze belofte

Voor 17:00 besteld = morgen in huis!
GRATIS verzending vanaf €100!
Verzending: Nederland = €5 | België €10
Liever telefonisch contact: 085-1050582

Beschrijving

Amy Deluxe kop – Hot Screen Set

Amy Deluxe kop, de Amy Deluxe Hot Screen Set, is één van de bekendste waterpijp tabakskoppen die gebruikt worden. Dit heeft er voornamelijk ook mee te maken dat deze tabakskop wordt meegeleverd met een waterpijp van Amy Deluxe.

ShishaQuality raadt de Amy Deluxe kop aan te gebruiken in combinatie met tabak. Er gaat wel meer tabak in dan bij een klassieke tabakskop maar is zeker geschikt voor tabak.

Heatmanagement met de Amy Deluxe kop

Deze Amy Deluxe kop bestaat uit drie onderdelen, namelijk de kop zelf, een ijzeren deel voor op de tabakskop en een ijzeren deel om de kolen op te zetten. De diverse onderdelen maken het gemakkelijk om je smaak langer goed te houden. Je kan de kolen namelijk dichter bij het midden zetten en verder van het midden af. Het ijzeren gedeelte kan je ook draaien, waardoor de kolen op een andere positie terecht komen.

Eventueel zou je ook folie tussen de tabakskop en de ijzeren gedeeltes doen. Afhankelijk van de kwaliteit van het tabak, zou dit de smaak kunnen bevorderen of juist tegen kunnen werken. Het is dus ook experimenteren, wat het beste voor jou werkt

Materiaal van de Amy Deluxe kop

De Amy Deluxe kop is gemaakt van ongeglazuurde klei. Ongeglazuurd betekent bij een tabakskop dat er geen glazuurlaag is aangebracht. Dit zorgt er wel voor dat de sappen van het tabak intrekken in de waterpijp tabakskop. Velen zeggen dat dit betekent dat je het maar voor één smaak kan gebruiken. Dit hoeft niet per sé, je kan het voor meerdere smaken gebruiken als je de tabakskop schoonmaakt na gebruik.

Na verloop van tijd zul je dus ook merken dat de kleur donkerder wordt. Dit is eventueel makkelijk op te lossen.

Amy deluxe kop

Schoonmaken van de Amy Deluxe Hot Screen Set

Het schoonmaken van de Amy Deluxe kop is eenvoudiger dan dat je denkt.

Je kan gebruik maken van een steelpan. Doe er lauw warm water in en plaats de tabakskop in het midden. Doe de tabakskop er in en kook alle tabak en tabakssappen uit.

Je zal zien dat de sappen uit de kop gaan en in het water gaan. Eventueel kan je dit proces meerdere keren herhalen.

Bekijk dit artikel voor meer informatie hier over! 

Vragen en/of opmerkingen over onze producten?

Neem dan contact met ons op via de contactpagina of via Instagram! Vergeet ons ook niet te volgen op Facebook en Instagram, ShishaQualityNL!

Extra informatie
Afmetingen 11 × 10 × 12 cm
Merken

Amy Deluxe waterpijp

Beoordelingen (1)

1 beoordeling voor AMY DELUXE KOP HOT SCREEN SET

  1. yuksel yordanov (geverifieerde eigenaar)

Een beoordeling toevoegen

Levering & retournering

Levering van jouw bestelling

Zodra je een bestelling hebt geplaatst op onze website dan maken wij jouw bestelling binnen 24 uur gereed voor verzending. In deze 24 uur krijg je ook een Track and Trace code en in 99% van de gevallen leveren wij jouw pakket dan ook af bij een pakket punt.

Onze bestellingen worden normaliter geleverd met PostNL, echter kan het voorkomen dat jouw pakket wordt verstuurd met een andere bezorgdienst. Ten alle tijden wordt er geleverd met een Track and Trace code.

Retourinformatie

Ben je niet tevreden met het product of wil je toch afzien van je shisha? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Let op, retourneren kan alleen bij ongebruikte producten!

Om er zeker van te zijn dat wij het product retour nemen, kan je het beste contact met ons opnemen via de e-mail. Je kan dan reageren op de bevestiging van de bestelling. Binnen drie werkdagen nemen wij dan contact met je op.

Voor het retourneren hanteren wij drie termijnen:

  1. U heeft 14 dagen om een beroep te doen op het herroepingsrecht.
  2. U heeft daarna 14 dagen om de goederen terug te sturen.
  3. ShishaQuality heeft na ontvangst van de goederen 14 dagen om het geld terug te storten.

Let op bij het retourneren dat je het verzendbewijs goed bewaart. Zodra wij het pakket hebben ontvangen controleren wij de goederen, indien de goederen op de juiste manier terug zijn gestuurd en voorzien zijn van de labels, storten wij het geld binnen veertien dagen terug. De kosten voor retour zijn voor de klant.