AMY DELUXE

EEN WATERPIJP MERK VAN HOGE KWALITEIT

Exclusief en luxe

Wat is Amy Deluxe?

Amy Deluxe is een A-merk onder de waterpijpen, met een mooi design en een shisha voor elke gelegenheid! Amy Deluxe heeft verschillende soorten waterpijpen met elk een aparte lijn. Daarneest heeft het merk bijvoorbeeld de Amir lijn opgezet, een waterpijplijn die weer net wat exclusiever is met een luxere look.

amy deluxe producten

het verhaal

OVER AMY DELUXE

Dit Duitse waterpijpmerk heeft een uitstekende bouwkwaliteit én perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Elke waterpijp van Amy Deluxe is uitgerust met een siliconeslang en een speciale tabakskop van AMY (de zogenaamde Hot Screen Set ook wel bekend als Amy Deluxe Kop). De smaak van de tabak komt meer tot uiting in een waterpijp van Amy Deluxe.

waarde

De voordelen van het bestellen van een Amy Deluxe shisha

1. Uitstekende kwaliteit

Amy Deluxe heeft een uitstekende kwaliteit als het gaat om het roken van de shisha, dit komt mede door het gebruik van uitstekende materialen. Dit waterpijpmerk is een A-merk onder de shisha’s. De shisha’s zijn zowel makkelijk uit elkaar te halen als makkelijk schoon te maken.

2. Makkelijk schoonmaken

We kennen het allemaal wel. Moeite hebben met het schoonmaken van de shisha. Dit is erg belangrijk voor het behouden van de kwaliteit! Bij Amy Deluxe zijn de shisha’s zo in elkaar gezet dat zowel de vaas als de siliconen slang super makkelijk zijn schoon te maken! Daarom raden wij de Duitse fabrikant aan, voor een ervaring die lang mee zal gaan!

3. Goede prijs-kwaliteitverhouding

Dit merk is er voor iedereen! De grote rokers en de kleine! Voor iemand die niet vaak rookt tot iemand die elke dag rookt! Amy Deluxe heeft een breed assortiment dat er voor iedereen wat wils is en hierdoor verschillen de prijzen ook. Er is altijd een shisha dat in je budget past.

4. Amy Deluxe bestellen bij ShishaQuality

ShsihaQuality gaat voor kwaliteit. Om die reden hebben wij dus ook besloten om Amy Deluxe op te nemen in ons assortiment. Voor de beginnende shisharoker is dit een perfecte waterpijp om mee te beginnen, maar ook voor de ervaren roker. Amy Deluxe heeft ook accessoires, waardoor je de waterpijp een beetje kan modificeren, bijvoorbeeld een andere Amy Deluxe kop!

De voordelen van ShishaQuality

shisha zoetermeer

Altijd leuke prijzen

ShishaQuality hanteert vaak lagere prijzen dan op de markt wordt aangeboden. Dit vinden wij belangrijk omdat wij dit jou willen gunnen!

Ga naar de winkel
shishaquality

Verschillende merken

Bij ons kan je voor diverse merken terecht. De merken die wij in ons assortiment opnemen zijn merken die kwalitatief goed zijn.

Bekijk het assortiment

Goede service

Service is voor ons belangrijk. Wij willen jou overal bij helpen. Zit je met een vraag? Aarzel dan niet om contact met  ons op te nemen. Wij staan altijd voor je klaar!

Neem contact met ons op

Amy Deluxe shop

De waterpijp-producten die ShishaQuality aanbiedt, zijn van hoge kwaliteit. Wij hebben een selectie gemaakt van shisha-producten die wij willen aanbieden. Deze producten hebben wij zelf getest en daarna komen die op deze pagina. Wij willen namelijk iedereen goed kunnen adviseren over de producten die worden aangeboden.

ShishaQuality verkoopt alleen originele Amy Deluxe shisha’s. Veel Amy Deluxe waterpijpen worden aangeboden voor een voordelige prijs, zodat je goedkoop een Amy Deluxe shisha kan kopen bij ShishaQuality. Onze Amy Deluxe shop is gevestigd in Alphen aan den Rijn en binnen onze Amy Deluxe shop verzenden wij bestellingen wereldwijd en binnen Nederland met PostNL. Amy Deluxe shop hanteert leuke prijzen en vaak ook aanbiedingen op Amy Deluxe shisha’s zodat jij voordelig kan genieten van een leuke waterpijp. 

ShishaQuality verkoop diverse soorten waterpijpen, waaronder dus ook Oduman maar ook Aladin. Binnen ons assortiment zal je dus een divers aanbod zien in waterpijpen maar ook shisha accessoires. 

Amy De Luxe

Amy De Luxe waterpijpen verkopen wij bij ShishaQuality. Voor ons is het belangrijk om iedereen te helpen. Wij testen al onze producten op kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor kunnen wij iedereen helpen met alle vragen die worden gesteld. Dit is belangrijk in ons ogen. Iedereen met vragen willen wij helpen. Dus heb jij bijvoorbeeld een vraag over een Amy De Luxe shisha? Neem dan meteen contact met ons op en wij helpen je verder. Vaak wordt het merk ook wel Amy De Luxe genoemd, officeel is het Amy Deluxe.

Volg ons ook op Instagram @ShishaQualityNL

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Verzendkosten binnen Nederland €5,00

In Den Haag en Zoetermeer gratis afhalen en gratis levering!