AMY DELUXE SHOP

EEN WATERPIJP MERK VAN HOGE KWALITEIT

amy deluxe neem contact op
amy deluxe
Exclusief en luxe

Wat is Amy Deluxe?

Amy Deluxe is een A-merk onder de waterpijpen, met een mooi design staat het bekend als een van de beste shisha merken! Er zijn verschillende soorten waterpijpen met elk een aparte lijn. Daarnaast heeft het merk bijvoorbeeld de Amir lijn opgezet. Dat is een waterpijplijn die weer net wat exclusiever is met een luxere look.

amy deluxe producten

SALE!
6.50 5.20
SALE!

HET VERHAAL OVER AMY DELUXE

Dit Duitse waterpijpmerk heeft een uitstekende bouwkwaliteit én perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Elke waterpijp van Amy Deluxe is uitgerust met een siliconeslang en een speciale tabakskop van AMY (de zogenaamde Hot Screen Set ook wel bekend als Amy Deluxe Kop). De smaak van de tabak komt meer tot uiting in een waterpijp van Amy Deluxe.

De voordelen van het bestellen van een Amy Deluxe

1. Uitstekende kwaliteit

Amy Deluxe heeft een uitstekende kwaliteit als het gaat om het roken van de hookah, dit komt mede door het gebruik van uitstekende materialen. Dit waterpijpmerk is een A-merk onder de shisha’s. Deze zijn zowel makkelijk uit elkaar te halen als makkelijk schoon te maken.

2. Makkelijk schoonmaken

We kennen het allemaal wel. Moeite hebben met het schoonmaken van de waterpijp. Dit is erg belangrijk voor het behouden van de kwaliteit! Bij Amy Deluxe zijn de shisha’s zo in elkaar gezet dat zowel de vaas als de siliconen slang super makkelijk zijn schoon te maken! Daarom raden wij de Duitse fabrikant aan, voor een ervaring die lang mee zal gaan!

3. Goede prijs-kwaliteitverhouding

Dit merk is er voor iedereen! De grote rokers en de kleine! Voor iemand die niet vaak rookt tot iemand die elke dag rookt! Amy Deluxe heeft een breed assortiment dat er voor iedereen wat wils is en hierdoor verschillen de prijzen ook. Er is altijd een hookah dat in je budget past.

4. Waterpijp bestellen bij ShishaQuality

ShishaQuality gaat voor kwaliteit. Om die reden hebben wij dus ook besloten om Amy Deluxe op te nemen in ons assortiment. Voor de beginnende shisha roker is dit een perfecte waterpijp om mee te beginnen, maar ook voor de ervaren roker. Naast waterpijpen hebben zij ook accessoires, waardoor je de waterpijp een beetje kan modificeren.

De voordelen

shisha zoetermeer

Altijd leuke prijzen

ShishaQuality hanteert vaak lagere prijzen dan op de markt wordt aangeboden. Dit vinden wij belangrijk omdat wij dit jou willen gunnen!

Ga naar de winkel
shishaquality

Verschillende merken

Bij ons kan je voor diverse merken terecht. De merken die wij in ons assortiment opnemen zijn merken die kwalitatief goed zijn.

Bekijk het assortiment

Goede service

Service is voor ons belangrijk. Wij willen jou overal bij helpen. Zit je met een vraag? Aarzel dan niet om contact met  ons op te nemen. Wij staan altijd voor je klaar!

Neem contact met ons op

Amy Deluxe shop

De waterpijp-producten die ShishaQuality aanbiedt, zijn van hoge kwaliteit. Wij hebben een selectie gemaakt van shisha-producten die wij willen aanbieden. Deze producten hebben wij zelf getest en daarna komen die op deze pagina. Wij willen namelijk iedereen goed kunnen adviseren over de producten die worden aangeboden.

ShishaQuality verkoopt alleen originele Amy Deluxe shisha’s. Veel Amy Deluxe waterpijpen worden aangeboden voor een voordelige prijs, zodat je goedkoop een waterpijp kan kopen bij ShishaQuality. Binnen onze Amy Deluxe shop verzenden wij bestellingen wereldwijd en binnen Nederland met PostNL. Amy Deluxe shop hanteert leuke prijzen en vaak ook aanbiedingen op de shisha’s zodat jij voordelig kan genieten van een leuke waterpijp.

ShishaQuality verkoop diverse soorten waterpijpen, waaronder dus ook Oduman maar ook Aladin. Binnen ons assortiment zal je dus een divers aanbod zien in waterpijpen maar ook accessoires.

Amy De Luxe

Amy De Luxe waterpijpen verkopen wij bij ShishaQuality. Voor ons is het belangrijk om iedereen te helpen. Wij testen al onze producten op kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor kunnen wij iedereen helpen met alle vragen die worden gesteld. Dit is belangrijk in ons ogen. Iedereen met vragen willen wij helpen. Dus heb jij bijvoorbeeld een vraag over een Amy De Luxe shisha? Neem dan meteen contact met ons op en wij helpen je verder. Vaak wordt het merk ook wel Amy De Luxe genoemd, officeel is het Amy Deluxe.

Verschillende soorten van Amy shisha’s

Amy Deluxe heeft veel verschillende soorten waterpijpen, onderdelen en accessoires. In Nederland is dit misschien wel het meest bekende en populairste merk.

Deze shisha’s worden gebruikt door lounges, cafés maar ook door mensen thuis. Dit heeft er mee te maken dat deze hookah’s gemakkelijk zijn schoon te maken, in elkaar te zetten en te gebruiken.

Vaak worden deze shisha’s ook compleet geleverd, dat wil zeggen met tabakskop en slangenset. Traditionele waterpijpen worden vaak niet geleverd met tabakskop of met slang, waardoor je die nog apart moet aanschaffen en dus vaak duurder uit bent dan bij een waterpijp van dit merk.

De prijs-/kwaliteitsverhouding van dit merk is optimaal. Er zijn goedkope shisha’s verkrijgbaar van Amy Deluxe, maar ook dure waterpijpen. Dit heeft te maken met het design, de kwaliteit en de functionaliteiten van de hookah.

Natuurlijk zijn er ook traditionele waterpijpen verkrijgbaar, met een traditioneel uiterlijk maar ook een traditioneel innerlijk. Dit zijn we gewend door het andere merk, Khalil Mamoon.

Gesloten kamersysteem van waterpijpen

Veel Amy waterpijpen hebben een gesloten kamer. Een gesloten kamer van Amy shisha’s heeft als voordeel dat als je oude rook wilt uitblazen, dat dit in één keer kan. Zonder dat er een gedeelte overblijft. Als je dus last heb van rook dat in de shisha blijft hangen, kan je het in één keer uitblazen.

Tabakskoppen van dit merk

Iedereen kent ze wel. De kleien tabakskoppen van Amy Deluxe met een Heat Management Device. Omdat deze shisha koppen zo handig zijn worden ze ook vaak gebruikt in shisha lounges.

Het bereiden van een tabakskop is zeer eenvoudig en vanwege de Hot Screen Set is het ook gemakkelijk gemaakt om de hitte te regelen zonder dat je tabak te snel verbrand.

Ook het schoonmaken van de verschillende onderdelen van de Hot Screen Set van Amy Deluxe is zeer eenvoudig. Je kan de drie onderdelen afzonderlijk van elkaar reinigen. Als jij dus een nieuwe shisha wilt klaarmaken hoef je enkel de tabakskop zelf te reinigen en de Hot Screen laat je zoals het is. Dit is een heel groot voordeel.

Volg ons ook op Instagram @ShishaQualityNL

Verzendkosten binnen Nederland €5,00

In Den Haag en Zoetermeer gratis afhalen en gratis levering!