AMY DELUXE SLANG

✔️ Binnen 24 uur verzonden met PostNL
✔️ Gratis verzending vanaf €100 met PostNL
✔️ 14 dagen retourtermijn
✔️ Veilig afrekenen middels SSL certificaat

19.95

Wissen
AMY DELUXE SLANG
AMY DELUXE SLANG

Amy Deluxe slang

Geleverd in een mooie verpakking van Amy Deluxe!

Inclusief mondstuk!

Amy Deluxe slang

De Amy Deluxe slang is verkrijgbaar in diverse kleuren. De waterpijpslang wordt vaak gekocht als toevoeging op je Amy Deluxe waterpijp. Hierdoor krijgt je shisha een betere uitstraling.

Tevens is de slang, een siliconen slang. Dit zorgt ervoor dat je de slang kan uitspoelen, waardoor smaak veelal wordt weggehaald. Je kan de shishaslang dus gebruiken voor meerdere smaken. Hierdoor hoef je dus niet meerdere slangen te kopen voor verschillende waterpijpsmaken, wat natuurlijk zonde is.

Het is ook mogelijk om met meerdere slangen te roken uit de waterpijp. Om met meerdere slangen te roken heb je een adapter nodig om een slang aan te sluiten. Wij adviseren de Amy Deluxe slangadapter, hiermee kan je dus de slang doorgeven zonder dat de slang uit de waterpijp valt.

Klik hier voor de Amy Deluxe slangadapter.

De wasbare waterpijp slang van Amy Deluxe

Amy Deluxe staat er om bekend om kwalitatieve goede producten te produceren. Zij produceren deze producten in Duitsland en zijn in de omstreken, Nederland bijvoorbeeld, heel erg bekend.

Deze shisha slang is wasbaar en dat betekent dat je zonder enige problemen meerdere smaken kan gaan roken en de waterpijp slang na elk gebruik kan spoelen.

ShishaQuality raad ook aan om de shisha slang na elk gebruik te spoelen.

Waarom kiezen voor de Amy Deluxe slang?

Deze waterpijp slang is een goede aanvulling op je waterpijp. Het is niet een standaard slang, het is een complete siliconen slang met mondstuk en met adapter. Het wordt verpakt in een luxe doos.

De slang zit goed in de hand en zorgt er dus ook voor dat je goed geniet tijdens het shisha roken. De logo van Amy Deluxe wordt weergegeven op de mondstuk van de waterpijp slang.

Bekijk hier alle producten van de AMY DELUXE lijn.

Volg ShishaQuality online!

Volg ons op Facebook en Instagram, ShishaQualityNL!

Merken

Amy Deluxe waterpijp

Kleur

Blauw, Rood, Wit, Zwart, Roze

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AMY DELUXE SLANG” te beoordelen