BUCOCO KOOLTJES 1KG

(1 klantbeoordeling)
✔️ Binnen 24 uur verzonden met PostNL
✔️ Gratis verzending vanaf €100 met PostNL
✔️ 14 dagen retourtermijn
✔️ Veilig afrekenen middels SSL certificaat

6.50

Op voorraad

bucoco kooltjes
BUCOCO KOOLTJES 1KG

6.50

Bucoco kooltjes
Gemaakt door ODUMAN

Formaat: 26 millimeter
Inhoud: 1 kilogram = 64 kooltjes
Brandtijd: ±2.5 uur

Meer voor minder:

5 stuks voor €6.00 per stuk
10 stuks voor €5.50 per stuk
18 stuks voor €5.00 per stuk
36  stuks voor €4.50 per stuk

Bucoco kooltjes van Oduman

Bucoco kooltjes worden geproduceerd door Oduman. Deze shisha kolen hebben een afmeting van 26 millimeter en gaan ongeveer anderhalf uur mee.

Bucoco kooltjes

Bucoco kooltjes zijn waterpijp kolen van Oduman, geproduceerd voor de beste kwaliteit. Deze kooltjes vallen dus ook onder kwalitatief goede waterpijp kolen. Het belangrijkste aspect van je shisha is het verhitten van je shisha smaak. Daarvoor kan gebruik maken van verschillende manieren verhitten.

Waterpijp kolen van Oduman, Bucoco kooltjes

Het wereldberoemde merk Oduman heeft nu ook eigen shisha kooltjes, Bucoco kooltjes. Oduman staat bekend om zijn top kwaliteit shisha’s, zo zijn ook deze shisha kolen van zeer hoge kwaliteit! Deze Bucoco kooltjes geven precies de juiste hoeveelheid hitte af voor een lange shisha sessie, zonder daarbij je shisha smaak te beïnvloeden!

Voordelen van Bucoco kooltjes

Een voordeel van deze Bucoco kolen van Oduman is dat de hoeveelheid as wat van de brandende kolen afkomt erg minimaal is. Met andere woorden: je kan gewoon lekker genieten van je shisha sessie zonder daarbij de kolen steeds te hoeven af tikken of te verplaatsen om je heat management op peil te houden! De kooltjes hebben een grootte van 26 x 26 x 26 mm, door deze grote gaan ze zolang mee en hoef je niet snel je kolen te vervangen. Kortom lekker blijven genieten van je pofsessie! Bucoco kooltjes behoren tot het topsegment als het gaat om shisha kolen! Ze zijn erg makkelijk in gebruik geven goede hitte af en zijn extra groot waardoor je niet gauw nieuwe kolen nodig zal hebben. Kortom perfecte kwaliteit zoals we die van Oduman kennen!

Verhitten van shisha smaak door middel van shisha kolen

Je kan ervoor kiezen om gebruik te maken van platte easy light kolen, of vierkante natuurkolen. Natuurkolen zijn gemaakt van kokosschillen en hebben een betere samenstelling van materialen dan easy light kolen. Easy light kolen geven tevens ook weinig warmte vergeleken met natuurkolen. Wij adviseren je daarom ook om gebruik te maken van natuurkolen. Dit bevordert je rooksessie, in extra rook en smaaksensatie!

Natuurkolen komen meestal per kilo verpakking daar waar easy light kolen in een ‘’oreo’’ rolletje komen. Je hebt diverse merken als het gaat om natuurkolen. Wij bieden alleen het beste van het beste aan. Natuurkolen dien je in tegenstelling tot easy light kolen wel te verwarmen met een kolenbrander. Ik hoor je denken, moet ik ook weer geld uitgeven aan een kolenbrander? Antwoord: nee dat hoeft niet, roken met natuurkolen is geen vereiste.

Volg ShishaQuality online!

Volg ons op Facebook en Instagram, ShishaQualityNL!

Merken

Oduman waterpijp

1 beoordeling voor BUCOCO KOOLTJES 1KG

  1. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

Een beoordeling toevoegen