GAS KOLENBRANDER MET TANK

EUR 23

Op voorraad

gas kolenbrander
GAS KOLENBRANDER MET TANK

EUR 23

Supersnelle bezorging door PostNL!
GRATIS verzending vanaf €100!
Verzending: Nederland = €5 | België €10

Gas kolenbrander met tank

Geleverd inclusief gas tank.
Eenvoudig mee te nemen.
Geen stroom nodig.

Beschrijving

Gas kolenbrander met tank

Het is mooi weer, de zon schijnt en het is lekker warm. Je vrienden willen lekker shisha doen in het park of op het strand, of je wilt zelf lekker buiten shisha roken. Hoe doe je dat met kolen verwarmen? Je kan niet je elektrische kolenbrander aansluiten met een lange verlengkabel ergens uit een restaurant. De oplossing hiervoor is de aanschaf van een gas kolenbrander. Deze wordt bij ShishaQuality gelijk geleverd met een tank. Hierdoor kan je gelijk gebruik maken van je gas kolenbrander zonder nog apart een tank te moeten aanschaffen.

Kolen zijn essentieel voor de smaak van jouw shisha. Ik hoor je denken, maar ik kan toch platte kolen gebruiken en met een aansteker gebruiken? Wij raden je aan om dat niet te doen. De smaak van je shisha is dan helemaal verpest en het stinkt! Schaf daarom zeker in de zomermaanden een gas kolenbrander aan als je je shisha graag mee naar buiten neemt! Gebruik alleen natuurkolen voor jouw shisha, deze kan je hier vinden.

De eigenschappen van een gas kolenbrander met tank

Een gas kolenbrander helpt om je natuurkolen te verwarmen binnen enkele minuten. Het gebruik ervan is erg makkelijk en omdat de gas kolenbrander klein en compact is, is deze erg makkelijk om mee te nemen! De gas kolenbrander werkt op een gasbus van 190 gram. De hoogte van de gas kolenbrander is slechts 25 cm en de diameter van de hotplate is 11 cm.

Een gas kolenbrander is het ideale middel als je bijvoorbeeld ook op de camping je kolen wilt verwarmen! Neem je je shisha vaak mee naar openbare plekken? Dan is een gas kolenbrander ideaal! Zonder gedoe kan jij je perfecte waterpijp kolen verwarmen en je shisha tabakskop klaar maken! Bestel de gas kolenbrander snel voordat deze is uitverkocht! De zomermaanden staan voor de deur!

Bij een shisha zijn goede kolen essentieel voor de smaak van je shisha. Wij verkopen alleen maar natuurlijke shisha kolen. Dit bevordert de smaak van je shisha en stinkt niet zoals platte kolen.

Kolenbrander benodigd bij gebruik van natuurlijke shisha kolen

Maak jij gebruik van natuurkolen? Dan heb je altijd een kolenbrander nodig. Het is niet meer de tijd om kooltjes op het gasfornuis te branden en dit gaat ook niet meer als je bijvoorbeeld een inductieplaat hebt. Naast dat het gevaarlijk is om dit op een gasfornuis te doen, is het ook niet meer nodig. Het kost namelijk niet zo veel om een waterpijp kolenbrander aan te schaffen. Wij raden aan om enkel natuurkolen te gebruiken bij het roken van je shisha. Dit heeft meerdere voordelen, namelijk de geur die het afgeeft die ook in je tabak trekt en natuurlijk ook de doorlooptijd van een easy light kooltje, die veel sneller opbrandt.

Dit is vrij eenvoudig. Sluit de shisha kolenbrander aan op het stopcontact en draai de knop naar de hoogste stand. Je hoeft niet te wachten totdat de brander helemaal heet is, plaats de kooltjes er gelijk op. Wacht totdat de kooltjes beginnen te branden tot ongeveer de helft en draai ze dan om. In verband met het gevaar op koolmonoxide moeten de kooltjes helemaal doorgebrand zijn. Zorg dus dat ze helemaal rood zijn, rondom. Indien nodig moet je de shisha kooltjes dus meerdere keren omdraaien, op verschillende zijdes.

Kortom het gebruik van een gas kolenbrander is erg handig als je je shisha vaak mee neemt om buiten te roken! Je kan gewoon je natuurkolen opwarmen zonder dat je easy light kolen hoeft aan te schaffen! Dit heeft als resultaat dat het een betere smaak zal afgeven op je shisha en je de stank van easy light kolen niet hoeft te ruiken!

Volg ShishaQuality online!

Volg ons op Facebook en Instagram, ShishaQualityNL!

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “GAS KOLENBRANDER MET TANK” te beoordelen

V & A

V & A

Er zijn nog geen vragen

Stel een vraag

Je vraag wordt beantwoord door een winkelvertegenwoordiger of andere klanten.

Bedankt voor je vraag!

Mail

Je vraag is ontvangen en wordt binnenkort beantwoord. Dien dezelfde vraag niet opnieuw in.

Fout

Warning

Er is een fout opgetreden bij het opslaan van je vraag. Meld het aan de sitebeheerder. Extra informatie:

Voeg een antwoord toe

Bedankt voor je antwoord!

Mail

Je antwoord is goed ontvangen en zal spoedig worden gepubliceerd. Voer geen nieuw antwoord in.

Fout

Warning

Er is een fout opgetreden bij het opslaan van je vraag. Meld het aan de sitebeheerder. Extra informatie: