(1 klantbeoordeling)

HOLSTER x BENGALA NANO AVATAR

EUR 19

Uitverkocht

Holster x Bengala Nano Avatar

✔️ Phunnel tabakskop met een zeer uniek design.
✔️ Gemaakt door 2 grote shisha zaken, Holster (tabaksfabrikant) en Bengala (shisha winkel in Spanje).
✔️ Goede hitteverdeling om lang te kunnen roken.

Eigenschappen van de Holster x Bengala Nano Avatar phunnel bowl:

Hoogte: 10 centimeter
Diameter: 7,5 centimeter
Inhoud: 1,5 centimeter

Veilig afrekenen

Onze belofte

Binnen 24 uur verzonden!
GRATIS verzending vanaf €100!
Verzending: Nederland = €5 | België €10
Liever telefonisch contact: 085-1050582

Holster x Bengala Nano Avatar

Deze phunnel tabakskop van Holster en Bengala heeft niet alleen een geweldige uitstraling maar is ook gemaakt om de hitte rondom goed te verdelen. In combinatie met een Heat Management Device zou je dus ontzettend lang kunnen blijven roken. Dit is het voordeel van een goede tabakskop.

Holster shisha in Duitsland

Holster staat in Duitsland bekend om hun shisha smaken. Zij verkopen diverse shisha smaken van goede kwaliteit waarbij de smaak goed te proeven is. In principe is Holster shop een waterpijp winkel gevestigd in Duitsland, maar zij verkopen ook shisha smaken.

In een samenwerking met Bengala, een shop uit Spanje, hebben zij een aantal geweldige phunnel bowls gecreëerd, die zij uiteraard hebben getest met hun eigen smaken. Als een shisha tabak producent een eigen tabakskop maakt, dan weet je dat het goed zit.

Bengala shop in Spanje

Bengala is een shisha winkel in Spanje. Zij verkopen daar net als ShishaQuality alle benodigdheden om een goede waterpijp te roken. Tijdens de samenwerking met Holster hebben zij dus samen geweldige tabakskoppen gemaakt.

Vragen en/of opmerkingen over onze producten?

Neem dan contact met ons op via de contactpagina of via Instagram! Vergeet ons ook niet te volgen op Facebook en Instagram, ShishaQualityNL!

Afmetingen 9 × 9 × 13 cm
Merken

Bengala, Holster

1 beoordeling voor HOLSTER x BENGALA NANO AVATAR

  1. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    1 van mijn lievelings koppen, het beste haal je eruit met folie en provost.

Een beoordeling toevoegen

Levering van jouw bestelling

Zodra je een bestelling hebt geplaatst op onze website dan maken wij jouw bestelling binnen 24 uur gereed voor verzending. In deze 24 uur krijg je ook een Track and Trace code en in 99% van de gevallen leveren wij jouw pakket dan ook af bij een pakket punt.

Onze bestellingen worden normaliter geleverd met PostNL, echter kan het voorkomen dat jouw pakket wordt verstuurd met een andere bezorgdienst. Ten alle tijden wordt er geleverd met een Track and Trace code.

Retourinformatie

Ben je niet tevreden met het product of wil je toch afzien van je shisha? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Let op, retourneren kan alleen bij ongebruikte producten!

Om er zeker van te zijn dat wij het product retour nemen, kan je het beste contact met ons opnemen via de e-mail. Je kan dan reageren op de bevestiging van de bestelling. Binnen drie werkdagen nemen wij dan contact met je op.

Voor het retourneren hanteren wij drie termijnen:

  1. U heeft 14 dagen om een beroep te doen op het herroepingsrecht.
  2. U heeft daarna 14 dagen om de goederen terug te sturen.
  3. ShishaQuality heeft na ontvangst van de goederen 14 dagen om het geld terug te storten.

Let op bij het retourneren dat je het verzendbewijs goed bewaart. Zodra wij het pakket hebben ontvangen controleren wij de goederen, indien de goederen op de juiste manier terug zijn gestuurd en voorzien zijn van de labels, storten wij het geld binnen veertien dagen terug. De kosten voor retour zijn voor de klant.