Wissen
siliconen phunnel kop
HOOKAHFLAME SILICONEN PHUNNEL

HOOKAHFLAME SILICONEN PHUNNEL

8.95 7.95

Wissen
siliconen phunnel kop
HOOKAHFLAME SILICONEN PHUNNEL

HookahFlame Siliconen Phunnel bowl, makkelijk in gebruik en ook weer makkelijk schoon te maken door het siliconen materiaal!

✅ VEILIG BETALEN ✅ SNELLE LEVERING ✅ RETOUREN MOGELIJK ✅ BESTE SERVICE

HookahFlame siliconen phunnel

Een siliconen phunnel tabakskop is zeer handig om te gebruiken. Het materiaal, siliconen, zorgt er voor dat je meerdere smaken kan roken in de tabakskop zonder dat de molasses (sappen) intrekken in de tabakskop. Na elk gebruik kan de siliconen phunnel tabakskop worden gewassen met lauw warm water.

Een phunnel zorgt er voor dat de sappen van je shisha smaak niet lekt in de waterpijp maar in shisha smaak blijft. Hierdoor ervaar je de smaak veel beter dan in een traditionele tabakskop.

Siliconen phunnel verkrijgbaar in meerdere kleuren

De siliconen phunnel van HookahFlame is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Daarom kan je de siliconen phunnel van HookahFlame combineren met de kleur shisha die jij hebt.

Hoe moet ik de siliconen phunnel schoonmaken?

Tijdens het roken van een waterpijp wordt de smaak verwarmd. Hierdoor komt er rook vrij, dat jij daarna weer inhaleert. Dit betekent dus ook dat niet alleen de smaak wordt verwarmd maar ook de tabakskop een hoge temperatuur krijgt. Laat de phunnel bowl dan afkoelen voordat je het omspoelt met lauw warm water. Spoel de phunnel bowl om met lauw warm water en zorg dat alle tabak en sappen worden verwijderd uit de tabakskop. Nadat je dit hebt gedaan kan je weer een andere smaak roken.

Kan een phunnel van HookahFlame worden gebruikt bij alle smaken?

Een phunnel is gemaakt om alle soorten shisha smaken mee te roken, dit betekent dus de traditionele waterpijp tabak maar natuurlijk ook de moderne Steam Stones, zoals die van SteamshoX en Paradise. Het voordeel van hiervan is dat de sappen op zijn plek blijven liggen en niet meteen weg lekken, uit de tabakskop.

Volg ShishaQuality online!

Volg ons op Facebook en Instagram, ShishaQualityNL!

Merken

HookahFlame

Kleur

Blauw, Groen, Oranje, Rood, Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “HOOKAHFLAME SILICONEN PHUNNEL” te beoordelen