IJS SLANG MONDSTUK

✔️ Binnen 24 uur verzonden met PostNL
✔️ Gratis verzending vanaf €100 met PostNL
✔️ 14 dagen retourtermijn
✔️ Veilig afrekenen middels SSL certificaat

6.95

Wissen
waterpijp ijs slang
IJS SLANG MONDSTUK

IJs slang mondstuk

Lengte: 32 centimeter

Zorgt voor een verkoeling tijdens het roken.
Zorgt vaak voor meer rook tijdens de shisha sessie.

IJs slang shisha mondstuk

De ijs slang shisha mondstuk bevestig je aan de waterpijpslang. Je haalt de originele mondstuk eruit en plaats hier de ijs mondstuk in. In de mondstuk zit een tube die je in de vriezer moet stoppen, totdat die helemaal bevroren is. Vanaf dat moment kan je hem gebruiken. Stop de tube in de mondstuk en rook je shisha zoals je gewend bent. Je ervaart meteen het verschil tussen een normale mondstuk en deze! Wil je meteen een nieuwe slang bestellen? Klik dan hier op! 

Meer rook met shisha

Wil jij meer rook creëren tijdens je shisha-sessie? Wil jij afkoelen met jouw shisha? Dan is de Ice Hose een perfecte toevoeging voor jouw shisha! De Ice Hose zorgt ervoor dat jij tijdens de sessie een perfecte koele smaak toevoegt aan jouw shisha smaak! Hierdoor is jouw rook veel koeler dan normaal! De Ice Hose beschikt over een speciaal gelzakje of tube, deze stop je minimaal 2 uur voor je shisha sessie in de vriezer, daarna sluit je deze hose aan op het uiteinde van je slang. Deze Ice Hose zorgt ervoor dat je minimaal een half uur geniet van ijskoude rook

Leuke ervaring met shisha roken

Door het enorme temperatuurverschil komt er veel meer rook uit je mondstuk. Dit is enorm leuk en een goede toevoeging om je shisha ervaring uit te breiden. Probeer en ervaar wat een Ice Hose voor jou kan betekenen.

Volg ShishaQuality online!

Volg ons op Facebook en Instagram, ShishaQualityNL!

Merken

SMOKAH!

Kleur

Zwart, Wit, Geel, Groen, Rood, Blauw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “IJS SLANG MONDSTUK” te beoordelen