Toont alle 2 resultaten

SHISHA KOLENBRANDER

Een shisha kolenbrander is er om je waterpijp kooltjes eenvoudig te verhitten. Er zijn twee verschillende waterpijp kolenbranders, elektrisch en op gas.


Waterpijp kolenbrander om eenvoudig je shisha kooltjes te verhitten

Een waterpijp kolenbrander is er om eenvoudig je shisha kooltjes op te warmen voor gebruik. Er zijn verschillende soorten kolenbranders, zo hebben wij de elektrische kolenbrander en een gas kolenbrander, die je gemakkelijk mee kan nemen. Ook zijn er veel verschillende soorten elektrische kolenbranders en dan met name in vermogen, soms ook in vorm. Het vermogen van een kolenbrander geeft onder andere aan hoe snel je kolen worden verwarmd, een hoger vermogen betekent sneller beginnen met shisha roken.

Een shisha kolenbrander kan worden geleverd met een kolentang en soms ook met een rooster die je op de hittebron plaatst. Het rooster beschermt de hittebron, waardoor je kolenbrander langer zal meegaan. Het nadeel is wel dat het iets langer kan duren voordat je kolen volledig verhit zijn en klaar zijn voor gebruik.

Op zoek naar een kwalitatief goede shisha kolenbrander?

Binnen de webshop van ShishaQuality hebben wij verschillende shisha kolenbranders te koop staan. Deze shisha kolenbranders zijn eenvoudig te gebruiken. Wij adviseren altijd een nieuwe kolenbrander eerst volledig warm te laten worden voordat je deze gebruikt. Voor transport en opslag wordt er namelijk een coating gebruikt om de hitte spiraal te beschermen tegen kou en eventueel vocht. Deze moet dus eerst volledig wegbrander alvorens jij de shisha kolenbrander kan gaan gebruiken.

Investeer in een goede kolen brander en geniet dagelijks van een snelle shisha!