Wissen
Oduman N3
ODUMAN N3

ODUMAN N3

99.95

Wissen
Oduman N3
ODUMAN N3

GRATIS LED LAMPJE BIJ AANSCHAF!

Hoogte: 28 centimeter

Oduman N3, een compacte shisha van Oduman! Bestel direct bij ShishaQuality!

✅ VEILIG BETALEN ✅ SNELLE LEVERING ✅ RETOUREN MOGELIJK ✅ BESTE SERVICE

Andere suggesties…

Aanbieding!

Waterpijp (shisha)

ODUMAN N2

99.95 89.95

Waterpijp (shisha)

ODUMAN N4

99.95
Aanbieding!

Waterpijp (shisha)

ODUMAN N1

159.95 139.95

Oduman N3

De Oduman N3 is de derde in de lijn van de Oduman producent uit Turkije. Dit is dus de grotere broer van de Oduman N2. Hij is maar liefst 28 centimeter hoog en valt daarom in de categorie kleinere waterpijpen. Toch moet je deze shisha niet onderschatten. Deze waterpijp kan enorm grote rookwolken produceren en je kan ontzettend veel genieten met deze shisha.

Oduman N3Onderdelen van de Oduman N3

Zoals we gewend zijn van de Oduman lijn, zijn deze onderdelen ook gemaakt van roestvrijstaal. Dit betekent dus dat je de shisha optimaal kan onderhouden zonder dat er roestvlekken verschijnen op de metalen onderdelen. De onderdelen zijn ook makkelijk uit elkaar te halen om ze goed schoon te kunnen maken. Ook het in elkaar zetten van deze waterpijp gaat eenvoudig. In de schacht die in het water komt is een diffuser opgenomen. Dit bevorderd de luchtstroom waardoor je dus kan genieten bij het roken uit de Oduman N3.

Oduman shisha slang

Bij de Oduman N3 wordt er een silconen waterpijp slang bijgeleverd van maar liefst anderhalf meter. De slang heeft een metalen, hoogwaardige mondstuk. Dit maakt de ervaring alleen maar leuker. Helaas wordt er geen tabakskop bijgeleverd, wees niet getreurd ShishaQuality heeft de beste tabakskoppen opgenomen in haar assortiment.

Shisha vaas van de Oduman N3

De vaas is ook bij de Oduman N3 aardig groot en kan je dus leuk decoreren met bijvoorbeeld fruit of een kleurstof. In de vaas is ruimte om een waterpijp led te plaatsen. Hiermee kan je de ervaring nog leuker maken. Als de waterpijp eenmaal gevuld is en je zet er een waterpijp led onder dan geeft dit onwijs leuke effecten. Dat komt voornamelijk door het water en het rook. Probeer het eens!

Volg ShishaQuality online!

Volg ons op Facebook en Instagram, ShishaQualityNL!

Merken

Oduman waterpijp

Kleur

Transparant, Mat

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ODUMAN N3” te beoordelen