ODUMAN WATERPIJP

De Turkse producent Oduman, creërt waanzinnige waterpijpen.

bekijk alle oduman producten

oduman producten

Waterpijp (shisha)

ODUMAN N3 ON THE GO

EUR 65

Losse slangen

ODUMAN SLANG

EUR 25

Accessoires

ODUMAN CARBO ONE

EUR 39

Waterpijp (shisha)

ODUMAN N1

EUR 160

Waterpijp onderdelen

ODUMAN ADAPTER SLANGPOORT

EUR 7

Waterpijp (shisha)

ODUMAN TANK

EUR 75
EUR 28.50

Waterpijp (shisha)

ODUMAN N4

EUR 99

Wat is Oduman?

oduman

Oduman waterpijp

Oduman is een Turkse producent sinds 2014, een welbekende producent, van waterpijpen, of zoals ze het in Turkije noemen Nargile. De producent staat bekend om zijn kunsten als het gaat om een grote vaas met mooie vormen en geen tussenschacht, zoals andere producenten als Amy Deluxe dat vaak wel hebben.

Oduman Gusto

Een uitblinker van de Turkse producent is toch de Oduman Gusto, die in tegenstelling tot de andere artikelen wel een tussenschacht heeft. Wel is het een kleine variant shisha, hij is bijvoorbeeld niet even groot als een Amy Deluxe (wel de kleine variant).

Een selectie van onze Oduman producten

Waterpijp (shisha)

ODUMAN N3 ON THE GO

EUR 65

Losse slangen

ODUMAN SLANG

EUR 25

Accessoires

ODUMAN CARBO ONE

EUR 39

Waterpijp (shisha)

ODUMAN N1

EUR 160

De voordelen en nadelen van het roken uit deze Turkse waterpijp

oduman n5

De voordelen:

De voordelen van een Oduman zijn bijna niet op één hand te tellen. Je krijgt er namelijk een siliconen slang bij, van de Turkse producent. De siliconen slang kan je doorspoelen, waardoor smaak niet in de waterpijp slang blijft zitten. De vaas is vaak met de hand geblazen, waardoor het een unieke waterpijp blijft. De vormgeving die de waterpijpen bij Oduman hebben zijn wonderbaarlijk. Ze zijn allemaal uniek en niet te vergelijken met een andere waterpijp.

Deze shisha’s hebben vaak een grote vaas ten opzichte van de volledige shisha. Dit kan je decoreren, door bijvoorbeeld fruit of kleurstof aan het water toe te voegen. De shisha’s zijn ook makkelijk schoon te maken, doordat je de onderdelen eenvoudig uit elkaar kan halen.

Het nadeel:

Jammer genoeg wordt er bij een waterpijp van Oduman geen tabakskop bijgeleverd, deze kan je wel apart bestellen. Klik hierop om naar de juiste pagina te gaan. 

Oduman waterpijp

Oduman waterpijp zijn waterpijpen gemaakt door de Turkse producent Oduman. De Oduman waterpijpen zien er geweldig uit door de uitstraling, namelijk een groot gedeelte dat uit glas bestaat en vaak ook nog een toffe design. Als we bijvoorbeeld kijken naar de Oduman waterpijp N5, dan zien we dat het een waterpijp is van top kwaliteit met een perfecte uitstraling. Het is een zwevende waterpijp!

Daarnaast hebben we natuurlijk ook de Oduman waterpijp N1 die ontzettend groot is maar die je natuurlijk heel mooi kan decoreren door de grote vaas. Vaak wordt de vaas van deze Oduman waterpijp gevuld met fruit of met een kleurstof, waardoor de ervaring nog iets leuker wordt. 

ShishaQuality biedt verschillende Oduman waterpijpen aan tegen een lage prijs. Wij proberen de prijzen lekker laag te houden, zodat je voor een geweldige prijs kan genieten van een Oduman waterpijp. Ons doel is dus ook om kwalitatief goede waterpijpen aan te bieden tegen een lage prijs. Daarnaast verkopen wij niet alleen Oduman waterpijpen maar ook merken zoals Amy Deluxe en Aladin. Natuurlijk niet te vergeten, bieden wij ook shisha accessoires, tabakskoppen en nog veel meer. 

Onze shisha shop staat dagelijks klaar voor jou! Wij hebben een showroom gevestigd in Alphen aan den Rijn en daarnaast versturen wij bestellingen vanuit onze webshop wereldwijd! 

Oduman shisha

Een veel gevraagd merk is Oduman! Een shisha die eigenlijk alleen maar bestaat uit een vaas!

Waar komt Oduman vandaan?

Oduman is een hooggewaardeerd merk afkomstig uit Turkije. Het merk bestaat sinds 2014 en is ook in Nederland erg populair! Een Oduman shisha is er voornamelijk voor om sfeer te creëren en te experimenteren. Vaak zie je zulke shisha’s in lounges gevuld met een kleurenvloeistof of gevuld met fruit.

Tevens ook een ledlampje kan behoren tot de mogelijkheden om met een Oduman shisha een aangename sfeer te creëren.

De voordelen van een Oduman Waterpijp

Een Oduman shisha is klein maar fijn. De Oduman shisha bestaat echter alleen maar uit een vaas. Daarom wordt deze shisha ook vaak aangemerkt als een tafelmodel shisha. Je kan hem in tegenstelling tot grotere shisha’s makkelijker op de tafel zetten. Oduman is een merk met uitstekende materialen.

Oduman maakt alleen maar gebruik van rvs-materialen en topkwaliteit onderdelen zoals de slang.

Het roken van shisha evolueert altijd. Fabrikanten proberen altijd hun producten te verbeteren. Een van de meest bekende shisha merken is Oduman. Oduman is een vanuit Turkije gefabriceerde shisha wat pure klasse uitstraalt!

Je kan de Oduman shisha’s vaak herkennen aan de mooie vazen met enkel een aparte tabakskop er boven op! Oduman is de laatste jaren ook erg populair in Nederland. Vooral in premium lounges worden deze shisha’s geserveerd met fruit in de vaas.

De verschilende Oduman shisha’s

Dit maakt Oduman bijzonder. De vaas is enorm vergeleken met andere merken. Oduman heeft daarop verschillende varianten. Als klant kan je kiezen voor een Oduman matte vaas of volledig ‘’clear’’, doorzichtig. Het roken uit een Oduman shisha typeert vaak de sfeer wat men wilt creëren. Dat kan bijvoorbeeld door het gebruik van verschillende kleurenvloeistoffen, het gebruik van diverse fruit. Wat tegenwoordig ook gebeurd is dat men gebruik maakt van een ledlamp. Deze ledlamp krijg je bij ShishaQuality gratis bij het bestellen van een Oduman shisha erbij!

Je hoeft je geen zorgen te maken over de kwaliteit van materialen. Oduman staat bekend om het gebruik van uitstekende rvs materialen en hoogwaardige kwaliteit onderdelen! Je hoeft je dus geen zorgen te maken omtrent ghost flavors. Oduman wordt altijd geleverd ZONDER tabakskop. Houdt hier bij een aankoop van een Oduman shisha rekening mee. Wij verkopen diverse tabakskoppen om je Oduman shisha compleet te maken en ja ook originele tabakskoppen van Oduman!

Sfeer creëren met een Oduman shisha

Oduman shisha is echt een shisha om sfeer te creëren, maar tevens een shisha van hoge kwaliteit. Wij verkopen verschillende modellen van Oduman , het assortiment bestaat uit grote en kleine shisha’s van Oduman! Neem gerust eens een kijkje!

Oduman is een hooggewaardeerd merk binnen de shisha wereld. Rook je shisha en wil je een lekkere rookgordijn creëren? Dan adviseren wij jou om een Oduman shisha aan te schaffen! Oduman is ook een shisha om te kunnen customizen! Denk aan een mooiere kolentang, een mooiere phunnel kop met bijpassende kleuren, wat dacht je van een andere kleur slang? Wil je met 2 slangen roken? Het kan allemaal bij Oduman! Oduman is een echte sfeercreator! Oduman verkoopt ook zijn eigen kooltjes Bucoco kooltjes, deze verkopen wij ook! Deze kolen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een langdurige werking op jouw smaak! Bestel deze kooltjes hier.

Bij een Oduman shisha krijg je standaard een slang geleverd en je krijgt van ons een ledlampje cadeau! Twijfel je of heb je nog vragen over Oduman? Neem dan contact met ons op! Wij zijn er speciaal voor jou om je te voorzien van Quality service!

Kortom Oduman is een geweldige shisha om te gebruiken. Uitstekend voor smaaksensatie, en rooksensatie! Hoogwaardige onderdelen en rvs-materiaal! Uitstekende kwaliteit vazen en absoluut een topper in het creëren van de sfeer! Bestel hem nu op onze website!

Social Media

Je kan ons altijd bereiken op Social Media, volg ons op Instagram en Facebook, ShishaQualityNL.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

    Bij het inschrijven ga je akkoord met onze privacybeleid.

    Heb je vragen of zou je graag meer informatie willen hebben. Wij verwijzen je dan graag door naar onze contact pagina. Wij helpen je graag!

    Verzending

    Binnen Zoetermeer en Den Haag hanteren wij gratis verzending, daarbuiten rekenen wij €5 verzendkosten.