ShishaQuality is ontstaan door onze liefde voor de waterpijp. Al meerdere jaren roken wij shisha, van Amy Deluxe tot MIG. Wij maken enkel gebruik van de beste merken en de beste kwaliteit. Het is daarom voor ons ook belangrijk om de beste kwaliteit aan te bieden. Op de website van ShishaQuality zie je dus enkel producten met de hoogste kwaliteit, dat is wat voor ons belangrijk is. 

shishaquality

Anoer Madhar
CO - Founder

Al meerdere jaren heb ik mijn passie voor shisha mogen ontwikkelen, daarnaast ook mijn passie voor e-commerce. Het leek voor mij dan ook meer dan perfect om deze twee passies met elkaar te combineren samen met een goede vriend, genaamd Nirvan. Samen maken we al meerdere jaren gebruik van de beste merken zoals Amy Deluxe en Oduman, vaak wordt er bijvoorbeeld verteld dat hoe groter de vaas, hoe meer rook, echter hebben wij kunnen ervaren dat de kleinste shisha, meer rook geeft dan welke dan ook. Daarom hebben we besloten om samen er voor te zorgen dat jij de beste ervaring krijgt!

shisha zoetermeer

Nirvan Matabadal
CO - Founder

Mijn passie voor shisha is, mede dankzij mijn goede vriend Anoer, gegroeid. Mijn liefde voor shisha heeft zich de afgelopen jaren steeds meer ontwikkeld. Ik ben de afgelopen jaren ook veel wezen reizen, heb verschillende soorten shisha’s mogen proeven uit diverse landen. Mijn mening is dat de meeste shisha-rokers de verkeerde informatie krijgen bij het aanschaffen van een shisha of accessoires. Mijn doel is daarom om elke shisha roker zowel een beginner als een expert te adviseren wat het beste bij hem/haar past en dat wij samen jou de beste shisha-ervaring kunnen geven!