Toont alle 12 resultaten

PARADISE STEAM STONES

Paradise Steam Stones, misschien wel de bekendste waterpijp steentjes in Nederland. Deze shisha steentjes worden in Nederland gefabriceerd en hebben een zeer sterke smaak!


Paradise Steam Stones

Paradise Steam Stones zijn verkrijgbaar in een kleine formaat, namelijk 100 gram, en in een grote formaat, namelijk 1000 gram.

Het grote formaat van Paradise waterpijp steentjes, 1000 gram, is alleen verkrijgbaar met nicotine. Het kleine formaat van Paradise is enkel verkrijgbaar als nicotine vrije shisha smaak

paradise steam stones

Wat maakt Paradise uniek van andere shisha smaken?

De steam stones van het merk Paradise is een unieke variant. Waar vele andere producenten van Steam Stones gebruik maken van grote waterpijp steentjes, wordt hier gebruik gemaakt van kleine steam stones. Hierdoor zijn deze steam stones van makkelijker in gebruik en kan je de shisha steentjes dus ook beter verspreiden over de tabakskop.

Hoe is Paradise ontstaan?

Paradise is een merk dat hun molassesmix (smaken mix) heeft ontworpen samen met eigenaren van shisha lounges. Daarnaast hebben zij gekeken naar de kwaliteit van de waterpijp steentjes. Zo zijn zij gekomen tot de juiste verhouding tabakssappen en tabakssteentjes.

Welke smaken zijn er verkrijgbaar?

De steam stones van Paradise zijn verkrijgbaar in een behoorlijk aantal smaken. Hetgeen wat Paradise heeft gedaan, is bepaalde smaken met elkaar mengen zodat er een nieuwe smaak ontstaat. Zo kennen wij bijvoorbeeld de Breeze van Paradise, dat bestaat uit enkel mint, maar ook de Tropical Blast, dat bestaat uit verschillende soorten fruit. Hierdoor kan je dus verschillende shisha smaken proberen en eventueel met elkaar mengen, zoals het merk dat zelf ook heeft gedaan.