PLATTE TABAKSKOP

3.50 2.80

Op voorraad

platte tabakskop
PLATTE TABAKSKOP

3.50 2.80

Platte tabakskop

✔️ Egyptische kleien shisha tabakskop.
✔️ Back in the old days!
✔️ Gemaakt van klei.

Eigenschappen van de platte tabakskop:

Hoogte: 9 centimeter
Diameter: 8 centimeter
Inhoud: 0,4 centimeter

Veilig afrekenen

ShishaQuality veilig betalen

Onze belofte

Voor 17:00 besteld = morgen in huis!
GRATIS verzending vanaf €100!
Verzending: Nederland = €5 | België €10
Liever telefonisch contact: 085-1050582

Beschrijving

Platte tabakskop

Een platte tabakskop werd vroeger vaak gebruikt in het Midden-Oosten, waar waterpijp tabak direct werd verhit. Voorheen werd er nog geen gebruik gemaakt van echte Heat Management Devices zoals wij dat nu wel kennen, bijvoorbeeld een Oduman Ignis Revo.

Verschillende soorten shisha tabak met een hoge nicotine gehalte werden gebruikt in platte tabakskoppen omdat zij direct verhit werden. Zo kennen wij bijvoorbeeld Nakhla, een waterpijp tabaksmerk met een hoge nicotinegehalte, bij deze tabak is het de bedoeling dat het tabak zo dicht mogelijk tegen het aluminium folie aan zit waar de kolen op terecht komen. Deze soorten shisha tabak worden dus anders gebruikt dan het tabak dat wij gebruiken, Adalya of Al Fakher.

Hoe maak je een platte tabakskop klaar?

Een platte tabakskop maak je klaar door een laag shisha tabak op de platte tabakskop te plaatsen. Druk het tabak ook goed aan dat het helemaal plat en gelijk is. Bereid je wel voor op de smaak die je gaat ervaren, want dat is zeker anders dan bij een traditionele tabakskop of bij een phunnel tabakskop.

Zet folie over het laagje shisha tabak en daarop plaats je direct de waterpijp kooltjes. Zoals eerder vermeld geeft dit een andere smaak dan dat je gewend bent, maar het is zeker het proberen wel waard.

Waar is de tabakskop van gemaakt?

Deze speciale tabakskop is gemaakt van klei, zoals de origineel ook werden gemaakt. Tabakskoppen werden in het verleden gemaakt van klei met een glazuurlaag. De glazuurlaag voorkomt dat de sappen direct in de tabakskop in zullen trekken. Het voordeel heb je dus wel dat je platte tabakskop goed kan schoonmaken zonder dat de sappen (molasses) van de shisha smaak in de tabakskop in zal trekken.

Hoe moet ik de platte tabakskop schoonmaken?

Deze tabakskop maak je schoon met lauw warm water. Zorg er voor dat de tabakskop afgekoeld is, dus na gebruik ga je niet meteen de tabakskop omspoelen maar laat je hem aan de kant afkoelen. Plotselinge veranderingen van temperatuur veroorzaakt namelijk schade aan je tabakskop.

Welk soort tabak kan ik gebruiken in een platte tabakskop?

Niet alle soorten shisha smaken zijn geschikt om op deze manier gebruikt te worden. Vaak worden tabakssoorten van Nakhla (zwarte tabak) gebruikt om direct te verhitten. Gebruik dus donkere shisha tabak. Die zijn vaak geschikt om op hoge temperatuur gerookt te worden.

Vragen en/of opmerkingen over onze producten?

Neem dan contact met ons op via de contactpagina of via Instagram! Vergeet ons ook niet te volgen op Facebook en Instagram, ShishaQualityNL!

Extra informatie
Afmetingen 9 × 9 × 10 cm
Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PLATTE TABAKSKOP” te beoordelen

Levering & retournering

Levering van jouw bestelling

Zodra je een bestelling hebt geplaatst op onze website dan maken wij jouw bestelling binnen 24 uur gereed voor verzending. In deze 24 uur krijg je ook een Track and Trace code en in 99% van de gevallen leveren wij jouw pakket dan ook af bij een pakket punt.

Onze bestellingen worden normaliter geleverd met PostNL, echter kan het voorkomen dat jouw pakket wordt verstuurd met een andere bezorgdienst. Ten alle tijden wordt er geleverd met een Track and Trace code.

Retourinformatie

Ben je niet tevreden met het product of wil je toch afzien van je shisha? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Let op, retourneren kan alleen bij ongebruikte producten!

Om er zeker van te zijn dat wij het product retour nemen, kan je het beste contact met ons opnemen via de e-mail. Je kan dan reageren op de bevestiging van de bestelling. Binnen drie werkdagen nemen wij dan contact met je op.

Voor het retourneren hanteren wij drie termijnen:

  1. U heeft 14 dagen om een beroep te doen op het herroepingsrecht.
  2. U heeft daarna 14 dagen om de goederen terug te sturen.
  3. ShishaQuality heeft na ontvangst van de goederen 14 dagen om het geld terug te storten.

Let op bij het retourneren dat je het verzendbewijs goed bewaart. Zodra wij het pakket hebben ontvangen controleren wij de goederen, indien de goederen op de juiste manier terug zijn gestuurd en voorzien zijn van de labels, storten wij het geld binnen veertien dagen terug. De kosten voor retour zijn voor de klant.