Toont alle 27 resultaten

SHISHA KOPJE TABAKSKOP

Shisha kopje voor je shisha, als uitbreiding of als vervanging voor je huidige tabakskop. Er zijn verschillende tabakskoppen voor je waterpijp verkrijgbaar, phunnels, klassieke tabakskoppen en volledige set-ups. Kies een tabakskop voor je shisha die jij handig vindt!

SALE!
SALE!
10 8
SALE!
18 14.40
SALE!
SALE!
0.75 0.60
SALE!
4 3.20
SALE!
4.50 3.60
SALE!
SALE!
SALE!
16 12.80
SALE!
SALE!
10
8
SALE!
3.50 2.80
SALE!
SALE!
SALE!

Verschillende soorten tabakskoppen

Er zijn verschillende soorten shisha kopjes verkrijgbaar. Iedereen kent de standaard tabakskop wel, met gaten aan de onderkant. Het nadeel van deze tabakskop is dat de smaaksappen hier doorheen kunnen lekken, wat als gevolg heeft dat je minder smaak in je tabakskop houdt.

Het voordeel van een phunnel tabakskop

Een phunnel shisha kopje wordt in het buitenland al veelvuldig gebruikt. Echter is dat nog niet het geval in Nederland. Dat heeft er onder andere mee te maken dat in Nederland veel Amy Deluxe wordt gerookt en bij amy waterpijpen krijg je een klassieke tabakskop erbij.

Zo een phunnel tabakskop heeft geen gaten aan de onderkant, maar één gat in het midden. Hier gaat de rook doorheen. De smaak zet je aan de zijkant van de tabakskop en dat voorkomt dat de smaaksappen weglekken. Er blijft dus altijd smaaksap binnen je tabakskop, waardoor je vaak een sterkere smaak hebt en langer kan roken omdat je smaak niet uitdroogt.

Voor een goedkope shisha ben je bij ShishaQuality aan het juiste adres.

Een standaard tabakskop is een soort van kommetje, waar je het shisha tabak in kan stoppen. Er zitten meerdere gaten direct onder het tabak of aan de zijkant, waar het rook doorheen kan gaan. Een nadeel hiervan is wel dat er ook sap en tabak doorheen kan.
Een phunnel bowl is een tabakskop, ook een kommetje, met één gat in het midden. Het tabak leg je om de gat heen samen met het sap. Het sap en het tabak kan dan niet door het shisha kopje heen komen. Het nadeel is dat de kop vacuüm kan trekken, doordat er maar één gat aanwezig is.
Een vortext bowl is in principe hetzelfde als een phunnel bowl, het verschil is, is dat er om het gat ook nog gaatjes zitten. Hierdoor komt rook makkelijker in je waterpijp. Het sap kan er dus niet uit lekken en de kop kan niet vacuüm trekken omdat er meerdere gaten aanwezig zijn.