Resultaat 1–12 van de 48 resultaten wordt getoond

SHISHA KOPJE TABAKSKOP

Shisha kopje voor je shisha, als uitbreiding of als vervanging voor je huidige tabakskop. Er zijn verschillende tabakskoppen voor je waterpijp verkrijgbaar, phunnels, klassieke tabakskoppen en volledige set-ups. Kies een tabakskop voor je shisha die jij handig vindt!

EUR 10
EUR 28.50
EUR 11
EUR 39
EUR 14
EUR 18
EUR 13
EUR 4
EUR 11

Wat is een standaard tabakskop, shisha kopje?
Een standaard tabakskop is een soort van kommetje, waar je het shisha tabak in kan stoppen. Er zitten meerdere gaten direct onder het tabak of aan de zijkant, waar het rook doorheen kan gaan. Een nadeel hiervan is wel dat er ook sap en tabak doorheen kan.
Wat is een phunnel bowl tabakskop?
Een phunnel bowl is een tabakskop, ook een kommetje, met één gat in het midden. Het tabak leg je om de gat heen samen met het sap. Het sap en het tabak kan dan niet door het shisha kopje heen komen. Het nadeel is dat de kop vacuüm kan trekken, doordat er maar één gat aanwezig is.
Wat is een vortex bowl tabakskop?
Een vortext bowl is in principe hetzelfde als een phunnel bowl, het verschil is, is dat er om het gat ook nog gaatjes zitten. Hierdoor komt rook makkelijker in je waterpijp. Het sap kan er dus niet uit lekken en de kop kan niet vacuüm trekken omdat er meerdere gaten aanwezig zijn.