Enig resultaat

SHISHA MONDSTUKJES

Shisha mondstukjes zijn zeer belangrijk voor de hygiëne tijdens het roken van de waterpijp. Bestel je waterpijp mondstukjes gemakkelijk online in de waterpijp winkel van ShishaQuality.

SALE!
6 4.80

Hygiëne tijdens het roken van shisha

Hygiëne bij het roken van shisha is een zeer belangrijk onderdeel. Vooral als je met meerdere personen rookt.

Hoe je dat het makkelijkst kan bereiken is door gebruik te maken van shisha mondstukjes. Deze mondstukjes, vaak gemaakt van plastic, plaats je op de mondstuk van je waterpijp slang en hier zet je, je lippen dan op. Dit voorkomt dat iedereen aan hetzelfde mondstuk zit te zuigen.

Waterpijp mondstukjes zijn belangrijk voor de hygiëne van je shisha slang, zeker als je met meerdere personen rookt. Daarnaast kan dit ook bijdragen bij het comfort tijdens je rook-sessie. Soms zit het mondstukje van je waterpijpslang niet erg prettig in je mond, het kan dan enorm veel schelen om mondstukjes te gebruiken. De mondstukjes bij ShishaQuality zijn per stuk verpakt. Elk mondstukje heeft zijn eigen verpakking, verpakt in een grotere verpakking.
De meeste mondstukjes passen in elke waterpijp mondstuk, echter kan het soms zo zijn dat je mondstuk net iets groter is. Sommige mondstukjes hebben twee mogelijkheden, probeer dan het mondstukje om te draaien, wellicht dat het zo dan wel past. Er worden verschillende mondstukjes aangeboden, de ene heeft een andere vorm en de ander weer een andere vorm. Het is dus aan jou welke vorm jij aantrekkelijk vindt.
De prijzen van de waterpijp mondstukjes zijn zeker betaalbaar, het kost niet veel en daarom raden we het ook aan om dit te bestellen als je dit niet hebt.
Bij een bestelling van een waterpijp, levert ShishaQuality gratis mondstukjes. Dit omdat wij dit bij iedere bestelling aanraden, maar ook omdat hygiëne erg belangrijk is. ShishaQuality geeft dus een cadeautje bij elke waterpijp.