Toont alle 2 resultaten

Shisha mondstukjes

De shisha mondstukjes zijn belangrijk voor de hygiëne bij het roken van de shisha, zeker als je met meerdere personen rookt. Daarnaast draagt dit ook bij aan het comfort van het roken.


Waterpijp mondstukjes

Shisha mondstukjes zijn, zoals eerder vermeld, belangrijk voor de hygiëne van je shisha slang, zeker als je met meerdere personen rookt. Daarnaast kan dit ook bijdragen bij het comfort tijdens je rook-sessie.

Soms zit het mondstukje van je waterpijpslang niet erg prettig in je mond, het kan dan enorm veel schelen om mondstukjes te gebruiken. De mondstukjes bij ShishaQuality zijn per stuk verpakt. Elk mondstukje heeft zijn eigen verpakking, verpakt in een grotere verpakking.

De vorm van waterpijp mondstukjes

De meeste mondstukjes passen in elke waterpijp mondstuk, echter kan het soms zo zijn dat je mondstuk net iets groter is. Sommige mondstukjes hebben twee mogelijkheden, probeer dan het mondstukje om te draaien, wellicht dat het zo dan wel past.

Er worden verschillende mondstukjes aangeboden, de ene heeft een andere vorm en de ander weer een andere vorm. Het is dus aan jou welke vorm jij aantrekkelijk vindt.

Goedkope shisha mondstukjes

De prijzen van de waterpijp mondstukjes zijn zeker betaalbaar, het kost niet veel en daarom raden we het ook aan om dit te bestellen als je dit niet hebt.

Gratis waterpijp mondstukjes

Bij een bestelling van een waterpijp, levert ShishaQuality gratis mondstukjes. Dit omdat wij dit bij iedere bestelling aanraden, maar ook omdat hygiëne erg belangrijk is. ShishaQuality geeft dus een cadeautje bij elke waterpijp.
De waardering van shishaquality.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 13 reviews.