Toont alle 5 resultaten

Shisha slang

Wil je een andere shisha slang? Bekijk die dan hier op de pagina.

Losse slangen

WATERPIJP SLANG BLAUW

7.99

Losse slangen

AMY DELUXE SLANG

19.99
Aanbieding!
14.4917.49
Aanbieding!

Losse slangen

SHISHA WEGWERP SLANG

2.99 1.99

Waterpijp slang vervangen

ShishaQuality raad iedereen aan om je waterpijpslang om de zoveel tijd te vervangen. Dit heeft verschillende redenen. De smaak van je tabak kan intrekken in je shisha slang. Daarnaast kan dit ook bijdragen aan de hygiëne tijdens het roken van je waterpijp. Ook draagt het bij aan het uiterlijk van je shisha. Ook raden wij aan om een mondstukje te gebruiken tijdens het roken van je shisha.

Wasbare en niet wasbare shisha slangen

Er wordt onderscheidt gemaakt tussen wasbare slangen en niet wasbare slangen. Het verschil tussen deze twee wordt al verraden door de naam. De ene is wasbaar en de ander niet. Dit heeft als voordeel dat als je meerdere smaken rookt, je de waterpijp slang kan doorspoelen. Hierdoor trekt de smaak en de geur niet in de slang en begin je elke keer vers als je een shisha klaar maakt.

Wasbare waterpijp slang

ShishaQuality raadt iedereen aan om wasbare slangen te gebruiken. Indien je er voor kiest om één en dezelfde smaak te roken, dan kun je blijven roken. Kies je er voor om toch een andere smaak te roken dan kun je hem altijd schoon spoelen. Als je kiest voor een niet wasbare waterpijp slang, dan kan dit namelijk niet.

Goedkope waterpijp slang

Een waterpijp slang hoeft niet veel geld te kosten. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om alleen de siliconen slang te bestellen. Een goedkope slang kun je dus zeker bestellen bij ShishaQuality, die staat voor de beste kwaliteit waterpijpen, onderdelen en accessoires. Ook kun je er voor kiezen om een volledige shisha slang te bestellen, bijvoorbeeld de shisha slang van Amy Deluxe. Dit is inclusief mondstuk en adapter. Speciaal van het merk Amy Deluxe.

Waterpijp slang met ijs

Om je rook-sessie wat op te fleuren, kun je er voor kiezen om een waterpijp slang met ijs te bestellen. Een waterpijp slang met ijs zorgt er voor dat je veel meer rook kan creëren. Er zit een element in, die je in de vriezer kan stoppen. Hierdoor wordt bij het inhaleren veel meer rook gegenereerd.
De waardering van shishaquality.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 13 reviews.