Toont alle 9 resultaten

SHISHA SLANG

Een leuke shisha slang koop je natuurlijk bij de shisha shop van ShishaQuality! Wij hebben verschillende kleuren, stijlen, waterpijp slangen op voorraad! Bestel je shisha slang eenvoudig online.

SALE!
2 1.60
SALE!
8
6.40
SALE!
SALE!

Een shisha slang voor je waterpijp

Een waterpijp slang is een essentieel onderdeel voor je shisha set-up. Zonder een shisha slang kan je namelijk niet roken.

Bij veel verschillende waterpijpen krijg je een shisha slang er gratis bij, maar bij sommige ook niet. Vaak krijg je ook maar één slang geleverd terwijl sommige shisha's de mogelijkheid hebben om meerdere waterpijp slangen er op aan te sluiten.

Waar kan ik een shisha slang kopen?

Shisha slang kopen bij ShishaQuality kan vrij eenvoudig. Wij verkopen diverse soorten waterpijp slangen. Universele slangen maar natuurlijk ook specifieke slangen, zoals de Amy Deluxe slang.

Wat is het verschil tussen een wasbare en een niet wasbare shisha slang?

Er wordt onderscheid gemaakt tussen wasbare slangen en niet wasbare slangen. Het verschil tussen deze twee wordt al verraden door de naam.

De ene is wasbaar en de ander niet. Dit heeft als voordeel dat als je meerdere smaken rookt, je de waterpijp slang kan doorspoelen. Hierdoor trekt de smaak en de geur niet in de slang en begin je elke keer vers als je een shisha klaar maakt.

Waterpijp slang vervangen?

ShishaQuality raad iedereen aan om je waterpijpslang om de zoveel tijd te vervangen. Dit heeft verschillende redenen.

De smaak van je tabak kan intrekken in je shisha slang. Daarnaast kan dit ook bijdragen aan de hygiëne tijdens het roken van je waterpijp. Ook draagt het bij aan het uiterlijk van je shisha.

Ook raden wij aan om een mondstukje te gebruiken tijdens het roken van je shisha.

Wat is het voordeel van een wasbare shisha slang?

ShishaQuality raadt iedereen aan om wasbare slangen te gebruiken. Indien je er voor kiest om één en dezelfde smaak te roken, dan kun je blijven roken.

Kies je er voor om toch een andere smaak te roken dan kun je hem altijd schoon spoelen. Als je kiest voor een niet wasbare waterpijp slang, dan kan dit namelijk niet.

Een goedkope waterpijp slang kopen?

Een waterpijp slang hoeft niet veel geld te kosten. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om alleen de siliconen slang te bestellen. Een goedkope slang kun je dus zeker bestellen bij ShishaQuality, die staat voor de beste kwaliteit waterpijpen, onderdelen en accessoires.

Ook kun je er voor kiezen om een volledige shisha slang te bestellen, bijvoorbeeld de shisha slang van Amy Deluxe. Dit is inclusief mondstuk en adapter. Speciaal van het merk Amy Deluxe.

Waterpijp slang met ijs?

Om je rook-sessie wat op te fleuren, kun je er voor kiezen om een waterpijp slang met ijs te bestellen. Een waterpijp slang met ijs zorgt er voor dat je veel meer rook kan creëren.

Er zit een element in, die je in de vriezer kan stoppen. Hierdoor wordt bij het inhaleren veel meer rook gegenereerd.