Resultaat 1–12 van de 16 resultaten wordt getoond

Shisha smaak (geen shisha tabak)

In deze categorie worden er enkel steam stones verkocht van onder andere Paradise Steam Stones. Wij verkopen GEEN tabak.


Steam Stones? Wat zijn Steam Stones?

In standaard tabak voor shisha zit nicotine en teer. Dit heeft, naast dat het een verslavende werking heeft, ook een dodelijke werking. Om die redenen verkopen wij dus geen tabak. Steam Stones hebben een iets andere smaak, maar de smaak is nog zo intens en nog zo sterk. Vaak creëer je ook meer rook met Steam Stones.

Wij raden aan om Steam Stones niet in een standaard tabakskop te gebruiken. Het sap wordt namelijk niet zo erg ingetrokken bij Steam Stones als bij tabak. Als je dit in een standaard tabakskop zet dan is het sap er zo uitgelekt en dat betekent dus dat je een hele nare smaak gaat krijgen.

De smaak is veel intenser en de verspreiding van het geur ook. Indien je bijvoorbeeld een hele zoete shisha smaak hebt, dan zal de omgeving dat ook meteen opvallen.

Steam Stones worden gemaakt van speciale kiezelsteentjes die vloeistoffen kunnen opnemen. De korrels hebben een afmeting van 5 tot 9 millimeter. De dampsteentjes kunnen gebruikt worden op elke waterpijp.

Shiazo Steam Stones

Shiazo Steam Stones

Shiazo Steam Stones heeft een oplossing bedacht op het gebruik van nicotine en teer binnen de waterpijp-industrie. Shiazo Steam Stones worden geproduceerd in Duitsland, waar vele tabaksfabrikanten ook zitten.

Wegens de wetgeving die veranderd is en die er dus ook voor heeft gezorgd dat er geen tabak meer gerookt mag worden in bijvoorbeeld shishalounges, is dit een alternatief geworden. Het bevat geen schadelijke stoffen, heeft in principe dezelfde werking en produceert aardig wat rook. Shiazo Steam Stones heeft een verschil weten te maken voor deze ondernemers.
Paradise Steam Stones

Paradise Steam Stones

Paradise Steam Stones is het Nederlandse bedrijf dat ons voorziet in een probleem omtrent nicotine, teer en andere schadelijke stoffen in waterpijp tabak.

Paradise Steam Stones zijn een oplossing om zonder schadelijke stoffen te genieten van je waterpijp. Je kan dus blijven roken, zonder nicotine of teer te gebruiken.

Het gebruik van Steam Stones in plaats van waterpijptabak

Waterpijp tabak en Steam Stones zijn twee totaal verschillende producten. Bij echte waterpijp tabak heb je het gevoel dat je echt aan het roken bent en bij Steam Stones kan dit wat minder zijn.

Het is verstandig om Steam Stones niet in een standaard tabakskop te roken maar om Steam Stones in een siliconen tabakskop te roken. Een phunnel bowl of een vortex bowl is het beste om te gebruiken, dit adviseert ShishaQuality ook om te doen. Bestel bij ShishaQuality je Steam Stones.

Shisha Tabak

Een shisha kan nooit compleet zijn zonder een smaak, zoals shisha tabak of Steam Stones. De één maakt een shisha met Steam Stones en de ander met shisha tabak, maar wat is het verschil? Wat is lekker? Wat is nou schadelijk voor je? Wil je ook een waterpijp kopen, dan ben je bij ShishaQuality aan het juiste adres.

Wat is shisha tabak en is shisha tabak schadelijk?

Shisha tabak is het meest traditionele om in een shisha te stoppen. Waterpijp tabak bevat een sterkere smaak en brand sneller waardoor de smaak intens is en soms ook zwaar. Echter bevat shisha tabak ook schadelijke stoffen zoals: nicotine en teer. Onderzoek heeft uitgewezen dat bij een grote hoeveelheid inhaleren van deze schadelijke stoffen kankerverwekkende stofdeeltjes vrij komen wat het risico vergroot op ziektes als, longkanker en hart- en vaatziektes. Daarom adviseren wij van ShishaQuality om het gebruik van shisha tabak zoveel mogelijk te minimaliseren, of als het zelfs kan helemaal niet te roken.

Wat is een alternatief voor tabak?

Het roken van een shisha wordt aangenamer wanneer je gebruik maakt van nicotine en teer vrije steentjes, ook wel Steam Stones genoemd. Deze Steam Stones bevatten vaak geen schadelijke stoffen, zoals nicotine en teer! Het is beter voor je gezondheid en zelfs goedkoper dan tabak! Wij raden jou aan om gebruik te maken van de Steam Stones van Paradise! Deze geeft een betere smaak af en heeft een uitgebreid assortiment!

Merk je verschil bij Steam Stones vergeleken met shisha tabak?

Ben je gewend aan het roken van shisha tabak? Dan zal je merken bij het overschakelen naar Steam Stones dat je rooksessie wat lichter aan voelt dan normaal. Uiteraard zal je het verschil merken, maar wil je dat verschil zo klein mogelijk houden en toch nog gezond kunnen roken? Kies dan voor Paradise Steam Stones!

 

Waterpijp tabak

Waterpijp tabak is er in verschillende soorten en maten. De bekendste merken binnen Nederland zijn Al Fakher en Adalya, voorheen behoorden Nakhla en Al Waha ook tot deze merken. 

Welke smaken hebben waterpijp tabak?

Adalya en Al Fakher hebben beiden hun eigen smaken. Deze smaken variëren enorm van elkaar. Al Fakher heeft vooral eentonige smaken, zoals appel of druif. Adalya heeft voornamelijk gemixte smaken in hun assortiment zoals de Adalya Love 66. 

Waaruit bestaat waterpijp tabak?

Shisha tabak bestaat uit tabaksbladeren en vloeistoffen. Deze vloeistof zorgt er voor dat het tabak smaak krijgt en bijvoorbeeld gaat smaken naar mint. Naast de vloeistoffen en tabakbladeren zit er ook vaak glycerine in, soms kan er zelfs ook honing in zitten. 

De waardering van shishaquality.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 13 reviews.