SHISHAQUALITY MONDSTUKJE

EUR 7

Uitverkocht

Veilig afrekenen

Onze belofte

Binnen 24 uur verzonden!
GRATIS verzending vanaf €100!
Verzending: Nederland = €5 | België €10
Liever telefonisch contact: 085-1050582

ShishaQuality mondstukje is herbruikbaar!

Het ShishaQuality mondstukje is herbruikbaar! Je kan hem dus meerdere keren gebruiken. Na elk gebruik kan je dit mondstukje schoonmaken met water en de volgende keer weer gaan gebruiken! Je hoeft je dus nooit meer zorgen te maken over hygiëne, omdat je altijd je eigen mondstukje mee hebt!

Universeel mondstukje van ShishaQuality!

Naast herbruikbaar is dit mondstukje natuurlijk ook universeel. Het shisha mondstukje is zo ontworpen dat het is gemaakt van flexibel materiaal, zodat hij rekbaar is en op de meest gangbare mondstukken past!

Wij geven ook om duurzaamheid en jij?

Doordat dit mondstukje op een dusdanige manier is ontworpen dat hij zowel herbruikbaar is als universeel, kan je hem dus vaak genoeg gebruiken. Dit zorgt er voor dat je veel minder plastic na één keer gebruik weggooit en dat je dus op een langere termijn minder geld uitgeeft aan mondstukjes. Jij bespaart en je bespaart de aarde! Dubbel zo goed bezig dus!

Vragen en/of opmerkingen over onze producten?

Neem dan contact met ons op via de contactpagina of via Instagram! Vergeet ons ook niet te volgen op Facebook en Instagram, ShishaQualityNL!

Merken

ShishaQuality

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SHISHAQUALITY MONDSTUKJE” te beoordelen

Levering van jouw bestelling

Zodra je een bestelling hebt geplaatst op onze website dan maken wij jouw bestelling binnen 24 uur gereed voor verzending. In deze 24 uur krijg je ook een Track and Trace code en in 99% van de gevallen leveren wij jouw pakket dan ook af bij een pakket punt.

Onze bestellingen worden normaliter geleverd met PostNL, echter kan het voorkomen dat jouw pakket wordt verstuurd met een andere bezorgdienst. Ten alle tijden wordt er geleverd met een Track and Trace code.

Retourinformatie

Ben je niet tevreden met het product of wil je toch afzien van je shisha? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Let op, retourneren kan alleen bij ongebruikte producten!

Om er zeker van te zijn dat wij het product retour nemen, kan je het beste contact met ons opnemen via de e-mail. Je kan dan reageren op de bevestiging van de bestelling. Binnen drie werkdagen nemen wij dan contact met je op.

Voor het retourneren hanteren wij drie termijnen:

  1. U heeft 14 dagen om een beroep te doen op het herroepingsrecht.
  2. U heeft daarna 14 dagen om de goederen terug te sturen.
  3. ShishaQuality heeft na ontvangst van de goederen 14 dagen om het geld terug te storten.

Let op bij het retourneren dat je het verzendbewijs goed bewaart. Zodra wij het pakket hebben ontvangen controleren wij de goederen, indien de goederen op de juiste manier terug zijn gestuurd en voorzien zijn van de labels, storten wij het geld binnen veertien dagen terug. De kosten voor retour zijn voor de klant.