(1 klantbeoordeling)

SMOKAH HEAT BOX

EUR 14

smokah heat box heat management device kaloud
SMOKAH HEAT BOX

Veilig afrekenen

Onze belofte

Binnen 24 uur verzonden!
GRATIS verzending vanaf €100!
Verzending: Nederland = €5 | België €10
Liever telefonisch contact: 085-1050582

Smokah! Heat Box

De Smokah Heat Box is een Heat Mangement Device voor je waterpijp. Het innovatieve Heat Management Device helpt u de hoeveelheid hitte naar de tabakskop te regelen en daarnaast een aangenamere rookervaring te creëren.

Als je graag shisha rookt, weet je waarschijnlijk hoe belangrijk heat management is. Als de warmte niet goed wordt geregeld, kan de tabak te snel verbranden of andere problemen veroorzaken. Dit Heat Management Device maakt het gemakkelijk om de warmte te regelen zonder enige problemen.

De Smokah Heat Box is de ultieme rookervaring. Dit apparaat verlengt je shisha-sessies langer dan normaal, omdat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld.

Vragen en/of opmerkingen over onze producten?

Neem dan contact met ons op via de contactpagina of via Instagram! Vergeet ons ook niet te volgen op Facebook en Instagram, ShishaQualityNL!

Merken

SMOKAH!

Kleur

Metaal, Zwart

1 beoordeling voor SMOKAH HEAT BOX

  1. Jake (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

Een beoordeling toevoegen

Levering van jouw bestelling

Zodra je een bestelling hebt geplaatst op onze website dan maken wij jouw bestelling binnen 24 uur gereed voor verzending. In deze 24 uur krijg je ook een Track and Trace code en in 99% van de gevallen leveren wij jouw pakket dan ook af bij een pakket punt.

Onze bestellingen worden normaliter geleverd met PostNL, echter kan het voorkomen dat jouw pakket wordt verstuurd met een andere bezorgdienst. Ten alle tijden wordt er geleverd met een Track and Trace code.

Retourinformatie

Ben je niet tevreden met het product of wil je toch afzien van je shisha? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Let op, retourneren kan alleen bij ongebruikte producten!

Om er zeker van te zijn dat wij het product retour nemen, kan je het beste contact met ons opnemen via de e-mail. Je kan dan reageren op de bevestiging van de bestelling. Binnen drie werkdagen nemen wij dan contact met je op.

Voor het retourneren hanteren wij drie termijnen:

  1. U heeft 14 dagen om een beroep te doen op het herroepingsrecht.
  2. U heeft daarna 14 dagen om de goederen terug te sturen.
  3. ShishaQuality heeft na ontvangst van de goederen 14 dagen om het geld terug te storten.

Let op bij het retourneren dat je het verzendbewijs goed bewaart. Zodra wij het pakket hebben ontvangen controleren wij de goederen, indien de goederen op de juiste manier terug zijn gestuurd en voorzien zijn van de labels, storten wij het geld binnen veertien dagen terug. De kosten voor retour zijn voor de klant.