UNIO WATERPIJP 005.02

Dit product is momenteel niet op voorraad.

UNIO waterpijp
Hoogte: 55 centimeter

✔️ Uniek design van de shisha vaas.
✔️ Rook wordt uitgeblazen bij de rookkolom omhoog.

Inhoud:

  • Tabakskop met Hot Screen en zeef
  • Siliconen slang met mondstuk
  • Kolentang
  • Slangadapter stekkersysteem

UNIO waterpijp met een geweldig design!
Rook vanuit de rookkolom omhoog in plaats uit een adapter!

Veilig afrekenen

Onze belofte

Binnen 24 uur verzonden!
GRATIS verzending vanaf €100!
Verzending: Nederland = €5 | België €10
Liever telefonisch contact: 085-1050582

UNIO waterpijp van Amy Deluxe

UNIO waterpijp, naast de Amy Deluxe en de Amir’s lijn. De UNIO waterpijp is uniek in zijn soort.

Wat karakteriseert UNIO ten opzichte van Amy Deluxe?

Unio wordt gefabriceerd op de Russische stijl en lijkt dus sprekend op de waterpijpen die in Rusland gangbaar zijn en in bijna elke shisha lounge daar te verkrijgen zijn. Deze waterpijp heeft namelijk geen draaimechanisme zoals we gewend zijn van Amy Deluxe. Unio heeft net als de klassieke waterpijpen een rubbertje tussen de vaas en de schacht zitten. Dit wordt ook wel schuifmechanisme genoemd. Je schuift de schacht in de waterpijp vaas en klikt hem dus niet vast. Vast betekent hier ook vast, dus druk niet door als de vaas al afgesloten is.

Doordat er een rubber gebruikt wordt is het dus wel extra opletten bij het optillen van de waterpijp. Het rubbertje betekent niet dat die meteen vast zit, wel luchtdicht. Daarnaast is het zo dat de shisha enorm snel in elkaar te zetten is. Het scheelt enkele seconden om te draaien of te duwen. Je hoeft ook niet te checken of het luchtdicht is omdat de rubber alle lucht afsluit.

Wat maakt UNIO waterpijp uniek?

Een waterpijp als UNIO kennen we natuurlijk al van vroeger. Toen er nog alleen Khalil Mamoon en Farida verkrijgbaar was. Toen was er ook alleen maar een rubber en geen draaimechanisme zoals we dat nu kennen. Op basis van die originaliteit is UNIO geproduceerd. Wat geweldig is aan deze waterpijp is dat de shisha slang een magnetische adapter heeft. Dat zien we niet vaak bij shisha’s.

Zoals we van Amy Deluxe gewend zijn is deze waterpijp om meteen te gebruiken. Enkel tabak, kooltjes en water en je kan meteen van start.

Vragen en/of opmerkingen over onze producten?

Neem dan contact met ons op via de contactpagina of via Instagram! Vergeet ons ook niet te volgen op Facebook en Instagram, ShishaQualityNL!

Merken

Amy Deluxe waterpijp

Kleur

Rood, Bruin, Zwart

Hoogte waterpijp

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “UNIO WATERPIJP 005.02” te beoordelen

Levering van jouw bestelling

Zodra je een bestelling hebt geplaatst op onze website dan maken wij jouw bestelling binnen 24 uur gereed voor verzending. In deze 24 uur krijg je ook een Track and Trace code en in 99% van de gevallen leveren wij jouw pakket dan ook af bij een pakket punt.

Onze bestellingen worden normaliter geleverd met PostNL, echter kan het voorkomen dat jouw pakket wordt verstuurd met een andere bezorgdienst. Ten alle tijden wordt er geleverd met een Track and Trace code.

Retourinformatie

Ben je niet tevreden met het product of wil je toch afzien van je shisha? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Let op, retourneren kan alleen bij ongebruikte producten!

Om er zeker van te zijn dat wij het product retour nemen, kan je het beste contact met ons opnemen via de e-mail. Je kan dan reageren op de bevestiging van de bestelling. Binnen drie werkdagen nemen wij dan contact met je op.

Voor het retourneren hanteren wij drie termijnen:

  1. U heeft 14 dagen om een beroep te doen op het herroepingsrecht.
  2. U heeft daarna 14 dagen om de goederen terug te sturen.
  3. ShishaQuality heeft na ontvangst van de goederen 14 dagen om het geld terug te storten.

Let op bij het retourneren dat je het verzendbewijs goed bewaart. Zodra wij het pakket hebben ontvangen controleren wij de goederen, indien de goederen op de juiste manier terug zijn gestuurd en voorzien zijn van de labels, storten wij het geld binnen veertien dagen terug. De kosten voor retour zijn voor de klant.