Toont alle 7 resultaten

Waterpijp kooltjes

Bij ShishaQuality zal je alleen natuurkolen zien als shisha kooltjes en dus geen ronde quick light kooltjes. Deze kolen zijn natuurlijk en geven geen bij- of nasmaak af bij het roken. Wij raden aan om ook een shisha kolenbrander te gebruiken.

Op zoek naar kolenbranders? Klik hier!


Natuurkolen versus Easy Light Kolen

Eén van de belangrijkste elementen van je rook sessie zijn de shisha kolen!

ShishaQuality richt zich alleen op kwaliteit, daarom hebben we een selectie van natuurkolen gemaakt die jij kan gebruiken! Goede kolen zorgen ervoor dat je tabak niet te snel aanbrandt en jij langer kan genieten van je shisha.

Easy Light kolen geven een nare smaak en geur af aan je tabak. Daarnaast worden er chemicaliën gebruikt bij de productie van Easy Light kooltjes. Daarom raden wij deze af!

Waterpijpkooltjes aansteken

Voor het aanmaken van de waterpijpkooltjes, raden wij aan een goede kolenbrander te gebruiken. Een goede kolenbrander kan je vinden, door hier op te klikken. 

In onze shop wordt namelijk alleen maar natuurkolen verkocht. Deze kolen zijn gemaakt van kokosschillen en hebben geen chemicaliën in zich. De chemicaliën in andere waterpijpkooltjes zorgt er voor dat die meteen branden zodra die in contact komen met vuur.

De snelste en veiligste manier om je kooltjes dus aan te maken is om ze op een kolenbrander te zetten.

Gebruik van een hitteschild met waterpijpkooltjes

Zodra je kolen klaar zijn plaats je ze op het bijgeleverde hitte schild of op het panzerfolie waarmee jij je sessie rookt. Probeer bij gebruik van een hitteschild de kolen dicht bij elkaar te plaatsen zodat je de shisha makkelijker aankrijgt. Zodra dit is gelukt plaats je de kolen op de ijzeren vlakten (niet op het gaas dus). En geniet jij van je sessie!

Shisha kolen bij ShishaQuality

De beste shisha kolen koop je bij ShishaQuality. Wij hebben merken zoals Tom Cococha opgenomen in ons assortiment. Tom Cococha is één van de beste shisha kolen die op dit moment wordt aangeboden. Bestel bij ShishaQuality de beste shisha kolen.
De waardering van shishaquality.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 13 reviews.