Filter

Actieve filters

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Waterpijp kopen

Waterpijp kopen doe je bij ShishaQuality. Bestel nu direct voor een snelle levering!

Waterpijp (shisha)

AMY DELUXE MINI KURA 088.02

54.99

Waterpijp (shisha)

ODUMAN TANK

74.99

Waterpijp (shisha)

ODUMAN N4

99.99

Waterpijp (shisha)

ODUMAN N3

99.99

Waterpijp (shisha)

UNIO WATERPIJP 005.02 BRUIN

69.99

Waterpijp (shisha)

AMY DELUXE MINI JUNGLE 083

64.99
Aanbieding!

Waterpijp (shisha)

ODUMAN N1

159.99 145.99

Waterpijp (shisha)

ODUMAN N2

99.99

Waterpijp kopen

Waterpijp kopen doe je uiteraard bij ShishaQuality. Wij leveren kwalitatief goede waterpijpen. Ben je dus op zoek naar een goede waterpijp die lang mee gaat en makkelijk in gebruik is dan koop je een waterpijp bij ShishaQuality. Bij ShishaQuality kan je eenvoudig een waterpijp bestellen. Wij hanteren lage prijzen en snelle verzendmethodes.
waterpijp kopen

Ben je juist op zoek naar een kleine waterpijp, een grote waterpijp of een goedkope shisha? Dan ben je bij ShishaQuality aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment en bestel een hookah. 

Goedkoop waterpijp kopen

Goedkoop waterpijp kopen kan bij ShishaQuality. Wij proberen onze shisha’s onder de marktprijs te houden, dat wil zeggen dat wij vaak goedkoper zijn dan andere shisha winkels. 
Bij ons kan je dus bijvoorbeeld terecht voor goedkope Amy Deluxe waterpijpen en goedkope Oduman waterpijpen.

Wil je een goedkope waterpijp kopen? Dan bestel je die natuurlijk bij ShishaQuality.nl. Wij staan voor kwaliteit en hanteren alleen producten die wij aanbevelen met de kennis die wij bezitten. Er zijn natuurlijk al shisha's op de markt vanaf € 10, maar die bieden wij niet aan. Wij verkopen bijvoorbeeld producten van Amy Deluxe, maar ook producten van de Turkse producent Oduman. Beiden staan zij bekend om hun geweldige kwaliteit.

Lage prijzen bij ShishaQuality

ShishaQuality probeert haar prijzen laag te houden. Er wordt dus altijd geprobeerd om onder de marktprijs te blijven. Dit lukt ons aardig. Zo zie je ook regelmatig leuke aanbiedingen.

Vragen over goedkope waterpijpen?

Zit jij bijvoorbeeld met vragen, zoals welke shisha past bij mij? Neem dan contact op via de live chat of via onze contact pagina. Wij nemen dan weer zo snel mogelijk contact met jou op. Indien je een budget hebt om een goedkope waterpijp te bestellen, geef dat dan aan. Onze klantenservice houdt daar dan rekening mee, om de juiste shisha aan te bevelen.

Waterpijp bestellen

Een waterpijp bestellen gaat vrij eenvoudig. Je zoekt het model, dat volgens jou het best bij je past. Hou je van een grote waterpijp of juist van een kleine shisha? ShishaQuality heeft het!

In de omschrijving proberen wij alle kenmerken en eigenschappen van de waterpijp uit te leggen. Bekijk die dus ook goed. De afmetingen en dergelijke laten wij altijd zien! Dit is belangrijk om je in te beelden hoe groot de waterpijp daadwerkelijk zal zijn. Desnoods gebruik je een meetlint om het beter in te beelden.

Vragen over de waterpijp?

Wij staan altijd voor je klaar. Dus heb je een waterpijp gekocht en heb je er vragen over, dan helpen wij je totdat je geen vragen meer hebt. Ook als je geen waterpijp koopt maar alsnog vragen hebt, dan ben je bij ShishaQuality aan het juiste adres.

Verschillende soorten waterpijpen kopen

Bij ShishaQuality verkopen wij verschillende soorten shisha's. De shisha's die worden verkocht voldoen aan de kwaliteit die wij willlen uitstralen. Het is namelijk belangrijk om een waterpijp te kopen, die langer mee gaat dan een aantal keer gebruiken. Een waterpijp bestellen gaat eenvoudig bij ShishaQuality!

Assortiment waterpijpen

In ons assortiment hebben wij onder andere Amy Deluxe en Oduman opgenomen. Dit zijn beiden goede merken, de ene uit Duitsland en de ander uit Turkije. Beiden worden ze gemaakt van goed materiaal en zijn ze makkelijk uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten. De waterpijpen van Amy Deluxe en Oduman zijn ook makkelijk schoon te maken. Hierdoor kan jij voor een langere tijd genieten van je waterpijp.

Kleine waterpijp kopen

Een kleine waterpijp kopen is meestal makkelijker in gebruik dan een grote. Dit komt doordat een kleine shisha makkelijk in elkaar te zetten is en makkelijker uit elkaar te halen, dit resulteert dus ook in makkelijker schoon te maken.

Niet alleen is een kleine waterpijp makkelijk mee te nemen en makkelijk in gebruik. Een kleine waterpijp berg je ook makkelijk op en is ook makkelijk in gebruik, tijdens het shisha roken dus. 

Meer of minder rook tijdens shisha roken?

Vaak wordt gezegd dat een kleine waterpijp vaas zorgt voor minder rook echter is de waterpijp vaas maar een klein onderdeel van de rookontwikkeling. Het materiaal van de gebruikte producten, de shisha smaak en de waterpijp kooltjes spelen een grotere rol dan de waterpijp vaas. Een kleine waterpijp hoeft dus niet altijd het verschil te maken in rook. 

Bij ShishaQuality is de kleinste waterpijp, waterpijp voor onderwegKlik hier op om naar de kleinste waterpijp van ShishaQuality te gaan.

Khalil Mamoon waterpijp kopen

Eén van de bekendste shisha merk van de wereld is die van Khalil Mamoon. Dit komt door zijn traditionele uiterlijk en de duurzaamheid. De shisha is geliefd omdat er volgens vele veel rook uitkomt en lekker rookt. De brede luchtpijp zorgt voor een rookontwikkeling die optimaal is. De shisha slangen worden gekenmerkt door een ruimere diameter, dit zorgt ervoor dat de airflow en rookervaring tot een van de betere shisha’s behoord. Deze waterpijp wordt wereldwijd gebruikt en vele andere waterpijp fabrikanten hebben hun bouw geïnspireerd op die van Khalil Mamoon, afgekort als KM. Waterpijp kopen doe je bij ShishaQuality!

Hoe wordt een Khalil Mamoon waterpijp gemaakt?

Deze waterpijpen worden met de hand gemaakt en daarbij worden alle connecties handmatig gelast zodat elke shisha luchtdicht is. Hiermee onderscheidt Khalil Mamoon zich van de Chinese shisha’s. De shisha’s van Khalil Mamoon bevatten onderling kleine verschillen, dat maakt elke shisha een uniek exemplaar. De werkplaats van Khalil Mamoon is gevestigd in Cairo Egypte. Het merk bestaat al meer dan een eeuw. De oprichter liet zich inspireren door honderden jaren oude traditie. De vormgeving van de Khalil Mamoon waterpijpen zijn daarom gebaseerd op de authentieke modellen zoals die al eeuwen deel uitmaakten van het sociale leven in het Midden-Oosten

Waterpijpen geproduceerd door Khalil Mamoon horen tot de best verkochte ter wereld. Dit hebben zij te danken aan de goede verkrijgbaarheid van het merk. Khalil Mamoon onderscheidt zich echt op het feit dat hun shisha’s met de hand worden gemaakt! De producent heeft zich georiënteerd op de gehele markt en heeft gekeken naar distributeurs over heel de wereld. Door met hun in contact te gaan heeft hij er voor gezorgd dat er bijna alle delen van de wereld een distributeur zit die zijn waterpijpen verkoopt in hun eigen gebied. Ook in veel shisha lounges wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van zijn waterpijpen waardoor de naamsbekendheid alleen maar groter is geworden. 

Wat vindt ShishaQuality van Khalil Mamoon?

ShishaQuality heeft tevens ook ervaring met Khalil Mamoon, hierbij onze mening: Khalil Mamoon is een zeer gerespecteerd merk wat erg lekker kan roken, echter vinden wij de kwaliteit en de levensduur van een Khalil Mamoon shisha minder tegenover een Amy Deluxe of een Oduman Shisha. Bij dit merk is vaak het probleem dat een onderdeel niet perfect past op de shisha, waardoor je niet optimaal gebruik kan maken van deze waterpijp. Dit heeft te maken met het feit dat deze shisha's handmatig worden geproduceerd en er wel eens een fout geproduceerde onderdeel de distributie in gaat. 

Wij zouden Khalil Mamoon aanraden als je een shisha wilt hebben die er alleen leuk uit ziet. Wil je een kwaliteit shisha die lang mee gaat? Kies dan voor een Amy Deluxe waterpijp of een Oduman shisha!

Farida waterpijp kopen

Farida shisha’s worden net als Khalil Mamoon met de hand gemaakt in Egypte. Elke Farida heeft ook een uniek design en bestaat volledig uit koper. Er wordt ook gebruik gemaakt van materialen als messing en brons. Het merk zet voor de afwerking de modernste graveer- en kalligraftechnieken in. Farida is in 2006 opgericht door Randa Ahmed die destijds woonachtig was in het Verenigd Koninkrijk (UK). Hij keerde terug naar Egypte om een kwalitatieve goede shisha te ontwikkelen. Ahmed heeft dat kunnen bewerkstelligen door zich te omringen met een groot aantal Egyptische professionals die gespecialiseerd zijn in glasproductie, schilder – en graveertechnieken.

Wat is het verschil tussen een Farida waterpijp en een shisha van Khalil Mamoon?

Beide merken zijn afkomstig uit Egypte en de werkplaatsen bevinden zich daar nog steeds. Er kan onderscheid worden gemaakt tussen deze 2 gigantische merken. Een Farida shisha is zwaarder dan een Khalil Mamoon, dit komt voornamelijk uit de bouwmaterialen. Qua rookervaring zijn de 2 merken gelijkwaardig, echter rookt een Farida wel wat zwaarder. Het materiaal gebruik is zichtbaar beter bij een Farida waterpijp dan bij een Khalil Mamoon. Een Farida brengt meer Syrische invloeden met zich mee terwijl Khalil Mamoon juist Egyptische invloeden met zich mee brengt. De solide constructie en hoogwaardige afwerking brengt een meerprijs met zich mee voor een Farida. De prijs van de meeste Farida waterpijp modellen liggen in het algemeen rond de 109 euro daar waar Khalil Mamoon rond de 89 euro gemiddeld ligt. Dit zie je terug in het gebruik van de shisha.

Waterpijp online

Waterpijp online kopen gaat eenvoudig bij ShishaQuality. Op ShishaQuality kan je een waterpijp online bekijken en eventueel kan je meteen een waterpijp bestellen. 

Is waterpijp online kopen lastig?

Vaak wordt er gezegd dat het lastig is om een waterpijp online te bestellen. Echter is dit niet zo moeilijk als dat het lijkt. Bijna elke waterpijp online heeft zijn eigen karakteristieken en deze kan je ook terug vinden op de productpagina. 

Waterpijp tips and tricks

Wil jij meer informatie over het roken van een waterpijp? Dan willen wij je graag doorverwijzen naar de volgende pagina. Op deze pagina proberen wij alles met betrekking tot waterpijp, shisha, hookah en dergelijke uit te leggen. Mocht je alsnog met vragen zitten, aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij helpen je graag.

Waterpijp tips and tricks

Volg ShishaQuality online!

Volg ons op Facebook en Instagram, ShishaQualityNL!
De waardering van shishaquality.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 13 reviews.