Toont alle 8 resultaten

WATERPIJP ONDERDELEN

Waterpijp onderdelen bestellen voor je shisha. Vind hier shisha onderdelen van onder andere Amy Deluxe en Oduman of universele onderdelen!


Waterpijp onderdelen kopen

Waterpijp onderdelen zijn verkrijgbaar tegen een lage prijs. ShishaQuality verkoopt diverse waterpijp onderdelen, onder andere adapters voor op je shisha maar ook een led lichtje om je ervaring wat op te fleuren.

Onderdelen waterpijp

De onderdelen van een waterpijp kunnen soms kapot gaan of gaan verkleuren na verloop van tijd. Daarom kun je onderdelen van een waterpijp los bestellen, dit is handig zodat je niet direct een nieuwe waterpijp dient te kopen.

Shisha slangen en waterpijp tabakskoppen worden in een andere categorie verkocht.

Shisha onderdelen

Shisha onderdelen zijn eenvoudig tegen een laag tarief te bestellen bij ShishaQuality. Mocht het zo zijn dat je een bepaald onderdeel voor je shisha niet kan vinden op onze website. Wees dan niet getreurd, neem contact met ons op!

Wij proberen je altijd zo goed mogelijk te helpen en eventueel komen wij met een alternatief voor je shisha onderdeel.

Shisha onderdeel vervangen

Soms kan het zijn dat een bepaald onderdeel van je shisha defect raakt of dat je die wil vervangen. Voor je shisha onderdelen kan je altijd bij ShishaQuality terecht.

Amy Deluxe onderdelen

Amy Deluxe onderdelen zijn voordelig verkrijgbaar en zijn specifiek voor Amy Deluxe waterpijpen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een Amy Deluxe adapter of naar een Amy Deluxe slanghouder, dan ben je bij ShishaQuality aan het juiste adres!

Oduman onderdelen

Oduman onderdelen kun je kopen bij ShishaQuality. De Oduman onderdelen zijn specifiek voor je Oduman waterpijp gemaakt.