WATERPIJP PAKKET

Een perfect samengestelde waterpijp pakket om optimaal te genieten. Kies een pakket dat perfect bij jou past. Bij een shisha pakket wordt er geen smaak toegevoegd zodat je altijd een smaak kan kiezen die jij wilt gaan roken!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Shisha pakket bestellen

Een shisha pakket bestaat uit een compleet pakket, alles wat je nodig hebt om meteen te genieten van je waterpijp (behalve smaak). Wij doen er bewust geen waterpijp smaak bij, zodat je altijd zelf kan kiezen welke smaak je wilt roken.

Het voordeel van een waterpijp pakket

Soms koop je iets in een winkel, kom je thuis en wil je het gaan gebruiken. Maar dan komt het. Je komt er achter dat je nog iets nodig hebt, maar de winkels zijn al dicht. Dus moet je wachten tot de volgende werkdag. Niets is vervelender dan dat gevoel.

Daarom hebben wij besloten om complete shisha pakketten aan te bieden zodat je hier zelf niet meer over hoeft na te denken. Wij stellen samen wat je nodig hebt in een voordelig pakket, met extra korting, het enige wat jij hoeft te doen is een smaak uitzoeken en bestellen.

Zodra je het pakket van ShishaQuality ontvangt kan je meteen aan de slag!

Een compleet pakket bestellen bij ShishaQuality

Als shisha shop willen wij jou graag helpen. Daarom stellen wij pakketten samen met een compleet inhoud waarmee je kan starten.

Hierdoor hoef je niet te zoeken naar informatie over wat je nodig hebt, maar je koopt een pakket, met natuurlijk extra korting, en je wacht totdat je je pakket ontvangen hebt

Wil jij liever een losse waterpijp of shisha dan kan dat natuurlijk ook. Eigenlijk zijn deze pakketten ook bedoeld voor startende waterpijp rokers. We noemen deze pakketten ook wel shisha starterpakketten.

Voordelen van een pakket van ShishaQuality

Een pakket met alle benodigdheden (behalve smaak)

Altijd eigen smaak keuze

Genieten van extra korting

Boven de €100 = gratis verzending

Verzonden met PostNL