Toont alle 8 resultaten

WATERPIJP KOPEN

Waterpijp kopen bij ShishaQuality, gespecialiseerd in kwalitatief goede waterpijpen. Profiteer van onze scherpe prijzen! 😋

SALE!
SALE!
110
88
SALE!
110
88
SALE!
110
88
SALE!

Wat is een waterpijp?

Een waterpijp is een apparaat wat gebruikt wordt om gearomatiseerde tabak te roken. Toen shisha roken nog niet zo heel bekend was in Nederland werd er in Egypte al veelvuldig hiervan gebruik gemaakt. Shisha kopen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Waterpijp roken wordt over heel de wereld veelvuldig gedaan. Er zijn zelfs waterpijp cafés waar shisha roken plaatsvindt, kijk maar naar de shisha lounges die door de hele wereld zijn gevestigd.

Er zijn twee soorten waterpijpen: de traditionele en de moderne waterpijpen. Bij het kiezen is het belangrijk om te overwegen wat voor soort materiaal je wilt gebruiken, want dit kan invloed hebben op de smaak van je waterpijp tabak.

Khalil Mamoon waterpijpen

Khalil Mamoon is één van bekendere waterpijpen die er zijn. Dit merk staat bekend om zijn unieke uitstraling en zijn geweldige rook ontwikkelingen.

Het lekkerste is om uit een Khalil Mamoon smaken zoals appel, appel mint, druif, druif mint en andere traditionele shisha smaken te roken. In sommige lounge cafés kan je gelukkig nog Khalil Mamoon waterpijpen vinden. Dit merk wordt met de hand gemaakt.

Naast Khalil Mamoon verkopen wij uiteraard ook de welbekende Amy Deluxe!

Er zijn vele soorten andere merken verkrijgbaar op onze website. Wij proberen een zo groot mogelijk assortiment aan te bieden van kwalitatief goede producten. Daarnaast ook tegen de beste prijzen. Daarom zal je op onze website merken zoals Oduman, Aladin, Steamulation, WD Hookah, MOB Hookah, El Nefes, en nog vele anderen tegen komen.

khalil mamoon

Goedkope waterpijp bestellen

Iedereen wilt wel een goedkope waterpijp kopen, maar wel één van de beste kwaliteit. Daar staat ShishaQuality voor, onze naam zegt het al. Onze producten worden daarom ook geselecteerd op basis van kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en prijs.

Waterpijpen zijn er in veel verschillende soorten zoals een grote of een kleine, maar ook één met meerdere slangen of juist één met vier slangen. Niet alle merken leveren ook een slang voor alle vier de aansluitingen erbij.

Zoals onze naam ook zegt is kwaliteit wel één van de punten waar wij veel aandacht aan besteden. Onder kwaliteit valt natuurlijk ook het aspect klantvriendelijkheid.

Mocht je ooit met vragen zitten dan zijn wij altijd bereid om jou zo goed mogelijk te helpen. Als shisha shop proberen wij jou van het beste advies te voorzien.

Waar moet je op letten bij het kopen van een waterpijp?

Als je een waterpijp wilt kopen, is het belangrijk om op een aantal dingen te letten. In de eerste plaats moet je kiezen welk materiaal je wilt: glas, aluminium of RVS.

Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. Glas is bijvoorbeeld relatief goedkoop, maar kan makkelijk breken. Aluminium is iets duurder, maar is ook licht in gewicht en makkelijk te vervoeren. RVS waterpijpen zijn duurder, maar ook heel stevig en gaan daardoor langer mee.

Naast het materiaal moet je ook letten op de afmetingen. Een grotere waterpijp kan zorgen voor meer rook, maar is ook lastiger te reinigen. Kies dus een formaat dat bij jouw rookbehoeftes past.

Verschillende kleuren waterpijpen verkrijgbaar

Ook de kleur is belangrijk: veel mensen vinden een felgekleurde waterpijp mooier, maar als je van rustgevende kleuren houdt, dan is zwart of transparant misschien wat voor jou?

Verschillende merken shisha bij ShishaQuality

Er zijn zoveel verschillende merken verkrijgbaar. Daarom is het verstandig dat je de juiste keuze maakt en zeker bij je eerste aankoop. ShishaQuality heeft een breed assortiment en onze collectie bestaat uit kwalitatief goede producten tegen de juiste prijzen.

Naast waterpijpen verkopen wij natuurlijk ook andere producten zoals de verschillende onderdelen en toebehoren van de diverse merken die wij aanbieden. Ook hebben wij verschillende smaakjes in ons assortiment, waardoor je samen met vrienden kan genieten van waterpijpen.

Veel gestelde vragen over waterpijpen

Een waterpijp bevat vaak schadelijke stoffen en is om die reden slecht voor je.

Het roken van waterpijp wordt gezien als ontspanning en kan ook in vriendschappelijk verband worden gedaan.

Er is geen verschil hiertussen. In onze blog lees je meer hierover en waardoor dit verschil is ontstaan.

Een waterpijp werkt als volgt. Er wordt smaak in de tabakskop gedaan dat wordt verhit. Door aan de slang te zuigen komt het rook in het water en door de luchtbellen komt de rook in de slang. De rook inhaleer je vervolgens.

Een goede waterpijp is verkrijgbaar vanaf €50.

Er is geen beste waterpijp. Vraag maar aan een paar echte rokers en zij hebben allemaal hun eigen voorkeur. Je ervaart zelf wat de beste is.

Een goede waterpijp is er één die lang mee gaat en weinig onderhoud nodig is. Daarnaast moet die makkelijk schoon te maken zijn en makkelijk in gebruik.

Een waterpijp koop je natuurlijk bij de shisha shop van ShishaQuality.

Vaak wordt gezegd dat 100 sigaretten gelijk zijn aan een waterpijp sessie. Hier valt over te discussiëren, maar we zijn het erover eens dat shisha niet minder gevaarlijk is dan sigaretten roken.