Resultaat 1–12 van de 36 resultaten wordt getoond

Waterpijp

ShishaQuality biedt alleen de beste producten voor een eerlijke prijs!


Het gebruik van waterpijp is enorm populair geworden in Nederland. Dus het is niet verwonderlijk dat veel mensen willen weten of ze er legaal een kunnen kopen in Nederland. In de meeste landen in Europa of andere landen antwoord nee. Maar Nederlandse burgers en bezoekers kunnen plezier beleven aan het roken van shisha. Dit door een van deze producten te bestellen bij een gerenommeerde Nederlandse webshop zoals ShishaQuality. Met producten van merken als Khalil Mamoon en Al-Fakher, biedt deze winkel waterpijpen die perfect zijn om te ontspannen na het werk. Of te ontspannen en te socializen met vrienden en familie thuis of op vakantie.

Hoe zijn wij met waterpijp begonnen?

Onze Nederlandse webshop begon met een passie voor waterpijp en een verlangen om deze unieke rookervaring met anderen te delen. We wilden een veilige en comfortabele plek creëren voor mensen om waterpijpen en accessoires te bestellen. En zo om meer te weten te komen over deze eeuwenoude traditie. Wij zijn van mening dat iedereen van het roken van shisha moet genieten. Daarom bieden we een breed scala aan producten tegen redelijke prijzen. Ons doel is om het roken van hookah voor iedereen toegankelijk en plezierig te maken.  

Wat voor waterpijpen verkoop wij?

  Wil je shisha kopen en tabak? bij ShishaQuality verkopen we beide. We hebben de traditionele waterpijp, maar ook moderne. We hebben ook een breed scala aan smaken. Dit zodat u de perfecte smaak voor u kunt vinden. Onze prijzen zijn zeer concurrerend en we bieden gratis verzending bij bestellingen van meer dan € 50. Bovendien hebben we een loyaliteitsprogramma waarmee u punten kunt verdienen voor elke aankoop die u doet. waterpijpen

Waar vind je je producten?

  We kopen onze waterpijpen en tabak van over de hele wereld. We hebben ze uit Egypte, Marokko, Turkije en China. Wat zijn je favoriete producten? (drie zinnen): Onze meest populaire artikelen zijn onze Khalil Mamoon waterpijpen en onze Starbuzz Tobacco. De Khalil Mamoon wordt gemaakt in Egypte en staan ​​bekend om hun duurzaamheid en onderscheidend vermogen. De Starbuzz Tobacco is een best verkopende smaak onder Nederlandse rokers.  

Is verzending gratis?

  Ja, verzending is gratis voor alle bestellingen van meer dan € 50. Voor bestellingen onder de € 50,- worden er €5 verzendkosten in rekening gebracht. Wij verzenden door heel Nederland en naar de meeste landen in Europa. Levering duurt 1-3 dagen binnen Nederland en 3-7 dagen naar de meeste Europese landen.  

Hoe betaal ik?

  We accepteren alle gangbare creditcards en PayPal. Voor bestellingen buiten Nederland raden we aan PayPal te gebruiken vanwege mogelijke valutawisselkosten. U kunt er als klant ook voor kiezen om met een bankoverschrijving te betalen. Maar houd er rekening mee dat dit uw bestelling zal vertragen. Aangezien we niet verzenden totdat het geld is verwerkt. Neem nu/vandaag nog contact met ons op als je vragen hebt over betaalmethoden. khalil mamoon